Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Időszerű lenne már külön aludnia?

Időszerű lenne már külön aludnia?

Figyelt kérdés

Adott egy kérdés és van egy fusztráció is.

3 éves kisfiam a barátnőmmel alszik azért irom igy mert én jelenleg külföldön dolgozok (fél éve). Viszont ebből rengeteg problémánk volt a múltban mert mint ha egy köldökzsinor ott lenne láthatatlanul nem engedte el maga mellől, pedig volt egy nagyon szép kiságy (amit disznek vettünk mert esze ágában sem volt hogy ott aludjon a gyerek)

Ez egy picit rányomta a kapcsolatunkra a bélyeget ez a fajta 0 privát idő. Én mint férfi azt sem tartom elfogadhatattlannak hogy hetente 1 napot vagy 1 estét együtt tudjunk valahogy tölteni (ilyenkor odaadnánk a gyereket a nagyszülőknek mivel ők is hiányolják ezt) csakhogy nálunk 3 éve nem volt semmi, 1 éjszakát nem töltöttünk együtt de még 1x sem feküdtünk le szó szerint semmi szülés óta... fél éve emiatt is döntöttem úgy hogy ebből elegem van és külföldön vállalok munkát.

Namost ez még szerintrem az "ősanyáknál" sem fér bele..

Párom most mindent (fűt fát) igérve bárhogy haza akar csalogatni de megint elakadtunk ezen a témán mert a szoba adott lenne és már 3 éves.

Sajnos rengeteg türelmet és elnézést adtam felé de mára már abszolút semmi türelmem nincs ilyen játékokat játszani...

A kérdésem: Tényleg ennyire lehetettlen kérés egy nő felé hogy ne csak anya legyen hanem barátnő , feleség is? illetve lehetettlen kérés ez hogy kezdje el külön szoktatni?

Sajnos 27 évesen úgy hogy 3 éve 0 közeledés nincs nálam már bőven át lépte az egészséges normális határt....

2021. máj. 26. 19:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%
10essel egyetertek.
2021. máj. 27. 10:51
 12/12 anonim ***** válasza:
88%

Itt nem a gyerek volt a baj. Ahogy sokan írták előttem is, szülői ágyban alvó gyerek mellett is meg lehet oldani a szexet a lakás más pontján.

Egyébként megpróbáltad te is saját ágyba szoktatni? Sokszor apától könnyebben elfogadják.... de a stílus alapján ahogy írsz, nekem úgy tűnik a párod de facto egyedülálló szülő volt az elmúlt 3 évben is, és nem lepődnék meg, ha emiatt neheztelt volna rád a párod

2021. máj. 27. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!