Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Időszerű lenne már külön aludnia?

Időszerű lenne már külön aludnia?

Figyelt kérdés

Adott egy kérdés és van egy fusztráció is.

3 éves kisfiam a barátnőmmel alszik azért irom igy mert én jelenleg külföldön dolgozok (fél éve). Viszont ebből rengeteg problémánk volt a múltban mert mint ha egy köldökzsinor ott lenne láthatatlanul nem engedte el maga mellől, pedig volt egy nagyon szép kiságy (amit disznek vettünk mert esze ágában sem volt hogy ott aludjon a gyerek)

Ez egy picit rányomta a kapcsolatunkra a bélyeget ez a fajta 0 privát idő. Én mint férfi azt sem tartom elfogadhatattlannak hogy hetente 1 napot vagy 1 estét együtt tudjunk valahogy tölteni (ilyenkor odaadnánk a gyereket a nagyszülőknek mivel ők is hiányolják ezt) csakhogy nálunk 3 éve nem volt semmi, 1 éjszakát nem töltöttünk együtt de még 1x sem feküdtünk le szó szerint semmi szülés óta... fél éve emiatt is döntöttem úgy hogy ebből elegem van és külföldön vállalok munkát.

Namost ez még szerintrem az "ősanyáknál" sem fér bele..

Párom most mindent (fűt fát) igérve bárhogy haza akar csalogatni de megint elakadtunk ezen a témán mert a szoba adott lenne és már 3 éves.

Sajnos rengeteg türelmet és elnézést adtam felé de mára már abszolút semmi türelmem nincs ilyen játékokat játszani...

A kérdésem: Tényleg ennyire lehetettlen kérés egy nő felé hogy ne csak anya legyen hanem barátnő , feleség is? illetve lehetettlen kérés ez hogy kezdje el külön szoktatni?

Sajnos 27 évesen úgy hogy 3 éve 0 közeledés nincs nálam már bőven át lépte az egészséges normális határt....

2021. máj. 26. 19:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Az együttalvás tök rendben van, ha azt a gyerek igényli. Inkább az a baj hogy nincs intimitás, pedig annak lehetne teret adni, más gyerekkel együtt alvó szülők is megoldják. Biztos oka van hogy nem akar veled lefeküdni, és érthető hogy ez neked fontos. Szexuálpszichológzs, párterapeuta, vagy neki egy pszichológus tudhat ezen segíteni, ha a "beszéljük meg" nem vezet sehova.
2021. máj. 26. 19:58
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

En is 27 eves vagyok, 1.5 eves a lanyom. En meglatasom szerint nem gond, ha az anyaval vagy szulovel alszik meg ekkora gyerek, foleg, ha szoptatott volt, akkor nehezebb a levalas.

1.5 eve a mi agyunkban alszik a gyerek, annyira hozzam van nove. Ez annyit jelent, hogy nem az agyban szexelunk, hanem mikor elaludt este, kinn a tv elott a kanapen. Ennyi. Ugy gondolom, a baratnodnek nehez lehet elengedni magat a szules utan. Nekem ks borzaszto nehezen ment, mivel szakadtam, varrtak, az elso aktusok felbemardatak, annyira szukre varrtak, hogy konkretan a ferjem nem fert be.... De turelemmel mostanra eljutottunk addig, hogy kb feleannyira elvezem a szexet, mint szules elott.

Szoval a lenyeg, lehet a baratnod fel ez miatt, hogy faj, nem? Beszeltetek ilyesmirol?

2021. máj. 26. 20:02
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Mi a férjemmel megbeszéltük h ez az intimitásunk rovására kezd menni, így 6hósan visszakerült a baba az ágyába, közvetlenül mellénk, mert még szoptatom éjjel többször, de határozottan jobb így, még a kicsinek is. Idővel megy majd külön szobába, mint a tesói. Szeretném megtartani a párom és ez fontos volt, szólt és változtattam.

Megértem a problémádat, de ha akarná, meg tudnátok oldani ezt az ágyon kívül is, mások is együtt alszanak a gyerekkel, ismerősék pl 4an alszanak 8 és 6 éves gyerekkel, útban a harmadik, valahogy csak összehozták.

A helyedben tisztáznám h miért nincs szex, bárhol alszik is a gyerek, a legfontosabb hogy mindkettőtöknek megfeleljen az állapot.

2021. máj. 26. 20:59
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ez nagyon szomorú. Mármint a párod hozzáállása. Nekünk pl. az első 2 hónap után saját szobába és ágyba költözött a kislányunk. Így éreztük jónak. Nemcsak anya és apa szerettünk volna lenni,hanem férfi és nő is. Őszintén szólva bennem felmerült az is, hogy talán nem ok nélkül nem kívánja...talán van más... hallottunk már ilyet... Nő létemre én nem kínlódnék vele ilyen sokáig,ha nem lenne hajlandó változtatni ezen.
2021. máj. 26. 21:45
 5/12 A kérdező kommentje:

Őszinte leszek...

Nem nagyon akarok már hazamenni...

Éldegélem a kis életem és elengedtem belül vele ezt az egésszet. A fiamat sajnálom hogy nem lehettem az az apa aki akartam lenni családba, viszont hétvégi sem leszek akkor inkább már külföldön kezdek újjat... sajnos ez a 3 év megfagyasztott belülröl.

2021. máj. 27. 01:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Váljatok el. Egyértelmű szerintem a felállás. Nem írtad milyen.volt előtte a kapcsolatotok, de neki úgy tűnik egy pali kellett a gyerekhez (plusz a gyerektartás). Nem normális 3 évig nem szexelni. De a fiadat ne hagyd el.

(2 gyerekee anyuka)

2021. máj. 27. 07:15
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

#5 én elváltam, külföldre költöztem a két gyerekkel és az új párommal, az apjukkal heti 2 skype van és kéthavonta kijön egy hétvégére, mi pedig igyekszünk hazajárni évi 3-4x, olyankor nála vannak sokat. A párkapcsolat tönkremenetele nem indok arra hogy kihúzd magad a gyerekeddel való kapcsolattartás alól.

A gyereknek a hétvégi is több mint a semmi.

"És te miért hagytad el a gyereked?

-Mert közöttünk aludt"

Ugye te is érzed...

2021. máj. 27. 08:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, amit írsz az egy elég gyakori probléma. Teljesen igazad van.

A lényeg, hogy a párod, talán nem is tudatosan el akart távolodni tőled, és a gyerek ehhez ürügy volt.

Jobb ez nemigen lesz, hisz magad mondtad, hogy a "hazacsalogatás" ott elakad, hogy nem akarja a gyereket saját ágyába szoktatni. Megsúgom: most már ezerszer nehezebb is lenne, mint két és fél évvel ezelőtt lett volna.

Szóval: patthelyzet.

Teljesen igazat adok neked, hogy új életet akarsz kezdeni, akár kint, akár itthon.

A gyerekkel azért tartsd a kapcsolatot. Szegényke, ő nem okozója, hanem áldozata ennek a helyzetnek. Ő a legkiszolgáltatottabb a családban.

2021. máj. 27. 09:21
 9/12 anonim ***** válasza:
47%

És te miért hagytad el a gyereked?

-Mert közöttünk aludt"

Igen, ez borzaszto.

Nem tudom kerdezo, milyen lehetett a kommunikacio feloled, de szerintem ti nem beszeltetek meg alapveto dolgokat.

En eslo egyuttletem a ferjemmel 5 honapos koraban volt a kicsinek. Tudod hogy be voltam szrva? Tudod mennyire fajt? Feltem, rettegtem. Hisz szet voltam varrva osszevissza, lenezni sem mertem, feltem bedugni oda akarmit is.

Ti beszeltetek ilyenekrol, hogy nem fel e? Gyenged voltal vele? Ugye tudod, hogy a nok a simogatasra, bujasra izgulnak fel, es foleg szules utan nem csak ugy csettintesre megy a dolog. Sokszor nehezebb, mint egy szuz lannyal, de ez ezzel is jarhat.

Megertem a problemad, de te is eg, erzeketlen tahonak tunsz.

En velemenyem az, hogy huzd haza a beled, es adj ennek meg egy eselyt egy nagy beszelgetessel kezdve. Mert. Parod szerintem egyszeruen fel....

2021. máj. 27. 10:08
 10/12 anonim ***** válasza:
64%
Szomoru a hozzáallasod a gyerekhez. Mint egy kisgyerek akinel mar nem csak ra jut idő. Nem nem normális h teljesen leszart teged de te se akartad ezt igazan. Neked ez teher es kesz ennyi volt nem is vagy mar kíváncsi a fiadra? Csak mert az anyjat nem birod elviselni! Szánalmas
2021. máj. 27. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!