Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan kelsz fel ezredszer...

Hogyan kelsz fel ezredszer egy éjszaka nyugodtan?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem megy. Másfél éves és ordítva ébred fel éjszaka. A legrosszabb, hogy nem alszik vissza, csak kb félálomba, ha visszatenném már visít. Járkálnom kell vele, hogy csend legyen. 3 hónapja megy ez.

5 kilót fogytam, mert olyan ideges vagyok egy ideje, mert nem hagy pihenni. Étvágyam semmi, erőtlen vagyok, fáj a fejem, fáradt vagyok.

Mégis inkább az bosszant, hogy feszült vagyok vele ilyenkor. Főleg amikor 20 percenként kel. Nem tudok nyugodt lenni ilyenkor. Ő is érzi. Nappal ő alszik, de nekem nincs erre időm.

Akik kelnek éjszaka! Hogyan tudtok nyugodtak maradni? Én sírni és üvölteni tudnék most már. (Természetesen nem csinálom ezt, de nagyon kiborít az egész.)

2021. ápr. 30. 22:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
37%

Nem értem miért lett lepontozva a 19-es kommentem...

Nem azt írtam, hogy anyuka nyugodtan aludjon míg a gyerek ordít, hanem hogy nézze meg mi történik ha nem szalad rögtön és kapja fel, hanem kicsit vár, hátha megnyugszik magától is a gyerek.

2021. máj. 1. 22:54
 22/25 anonim ***** válasza:

Mindneki ideges lenne ebben a helyzetben. Ezen ne törd magad. Aki meg az ellenkezőjét mondja, sz meg nem volt ilyenben.

Kikellene deríteni miért nem tud nyugodtan aludni ? Miert kel sokszor ? Fél, fáj valamije, éhes szomjas, anya kell ? Milyen esti rutin van ? Saját szoba Saját ágyában? Kiságyban?

Azt kell megtalalánod mi a bajok forrása. Nyilván nem egyszerű mert már este tök ideg vagy hogy egy újabb szar éjszaka következik.

2021. máj. 3. 20:35
 23/25 anonim ***** válasza:
24%

NE hagyd nappal aludni.

Úgyis fenn vagytok, nyugodtan csináld a dolgod, adj neki játékot,, ha elaludna, ébreszgesd... Üvölteni fog, de akkor vszeg kibukik annyira, hogy visszalendüljön az éjszakai alvásritmusba.

Persze, hogy nem alszik éjjel, hiszen nappal ezek szerint alig van ébren.

2021. máj. 4. 14:45
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Füllhalgató és fülltok, majd abba hagyja :)
2021. máj. 7. 16:47
 25/25 anonim ***** válasza:
Szeparációs szorongása van. Vedd magad mellé, ha nem akarsz kidögleni.
2021. máj. 11. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!