Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » A kisbabakat 30 percenként...

A kisbabakat 30 percenként meg kell forgatni alvás közben?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 11. 12:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%
Milyen alvászavar miatt? Tényleg szeretném érteni.
2021. ápr. 11. 14:55
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem csirkèt sütsz.
2021. ápr. 11. 16:30
 13/20 anonim ***** válasza:
79%
🤣🤣🤣🤣
2021. ápr. 11. 16:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Grill csirkét szültel hogy forgatni akarod félóránként? Megneznem ha téged forgatnanak mit szólnal hozzá. Max magaddal b.. Zol ki. Szóval nem, nem kell
2021. ápr. 11. 16:41
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
Honnan veszik egyesek ezt a sok marhaságot? De most komolyan!
2021. ápr. 11. 21:07
 16/20 anonim ***** válasza:
52%

Engem meg az érdekelne, hogy aki ezt kitalálja, az hogy teszi ezt. Egyik reggel felkel, hogy na mi legyen, annyira unatkozok, mekkora baromságot kezdjek el terjeszteni a neten, amit azért sokan elhisznek gondolkodás nélkül...

Így valahogy?

2021. ápr. 12. 08:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem "forgatom" a kisbabámat. De éjszaka kétszer ébred és eszik is. Az oldalán szokott feküdni.Amikor jól lakott és elaludt, akkor a másik oldalára teszem vissza a kiságyba. Nekem a védőnő mondta, hogy gondoljak bele, egész éjszaka csak az egyik oldalán fekszik a baba, kényelmetlen lehet neki egy idő utàn. Mi felnőttek is forgolodunk néha. Külön azért nem kelek fel, hogy a másik oldalára fordítsam. De mindig felváltva,az oldalára teszem vissza.
2021. ápr. 16. 08:44
 18/20 anonim ***** válasza:
95%
Mé', ropogósan szeretnéd?
2021. ápr. 16. 19:04
 19/20 mikokka válasza:
6%

Kedves Kérdező! Ne vedd szívedre "Anonim" válaszait. Én nagyon jót nevettem rajta, vicces volt, ahogy behergeli magát.

Én ezt válaszolom: Valószínűleg a tudatalattidban az az információ van, hogy a fekvő betegeket gyakran kell forgatni az égyban, hogy ne legyen felfekvésük. A csecsemő úgyis jelzi a maga fortissimo módján, ha neki valami nem tetszik.

2021. ápr. 17. 13:14
 20/20 anonim ***** válasza:

Drága, "okos" utolsó (#19): az ugye megvan, hogy az "anonim" az nem egyetlen személy, hanem mindenki így jelenik meg, aki nem kívánja megjeleníttetni a felhasználónevét. Szóval senki nem hergelte magát, hanem többen válaszolták kb. ugyanazt.

Én speciel rajtad nevetek baromi jót, hiszen még az oldal működésével sem vagy tisztában és így próbálsz okosnak tűnni. Saja, nem sikerült. XD

2021. ápr. 17. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!