Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 10 hónapossal mit csináljak,...

10 hónapossal mit csináljak, hogy ne csak a kezemben aludjon nappal?

Figyelt kérdés

Elaltatom, 5 perc alatt kidől, de ha leteszem, 20 percnél továbbnem alszik. Sír, forgolódik, kipattan a szeme, esélytelen visszaaltatni, de fél óra múlva látom rajta, hogy leragad a szeme. A kezemben viszont 1,5 órát is alszik. Próbáltam már, hogy lerakom, s mellébújok, simogatom, megfogom a kezét, akármit, de semmi nem jó.

Valami tipp, hogy jobban aludjon nélkülem? Nekem az is jó lenne együtt szundikálunk, csak ne a kezemben keljen fogni, mert nem jó már..

2021. ápr. 7. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Ez tipikusan az az eset, hogy olyan dologhoz ne szoktasd hozzá, amit hosszú távon nem akarsz csinálni. Erre senki nem fog tudni mit mondani, neked kell rájönni és keménynek lenni.
2021. ápr. 7. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Leteszed és nem veszed fel akkor sem, ha felébred 20 perc múlva,
2021. ápr. 7. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
36%
Nem veszed fel 🤷🏼‍♀️ Az en gyerekem se aludt nappal 30 percnél többet egy éves kora alatt. De ha nagyon erős vagy és raersz setalgass.
2021. ápr. 7. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem pl nem alszik mar el cicin (7 hos), nezek tvt kozbe aztab ha befejezte elfordul kicsit nezi a tvt o is aztan elforditja a fejet forog ide-oda es elaltatja magat. Aztan ha elaludt kimegyek.

Ezt ugy ertuk el hogy kb 1 hetig estenkent mar nem aludt el cicin csak nyuglodott mellettem az agyban sirdogalt panaszkodott en ott voltam mellette vegig simiztem beszeltem hozza es igy kialakitott maganak egy modszert. En tul lusta lettem volna hordozni meg ugralni meg hasonlokat irnak. Az meg hogy mellettem van simogatom puszilgatom nehogy ne legyen eleg. Kozbe neztem a filmet nagyon alacsony hangeron+felirattal. Viszont a lanyom nem olyan h orakig sir meg ilyesmi, egy olyan babaval nem hiszem hogy megtudtam volna csinalni. Miutan elalszik atrakom az agyaba.

Elonye hogy nappal is visszaaltatja magat, latom a babamonitoron.

2021. ápr. 7. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a sportbabakocsi és a hordozás vált be

Csak úgy aludt.

2 évesen el is hagyta a nappali alvást.

Fáj az igazság, de az első leîrta a tutit..

2021. ápr. 7. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!