Nagyon küzdünk az elalvással, hogyan változtassak ezen?
Figyelt kérdés
3 hónapos babám este, illetve éjjel viszonylag könnyen elalszik. Nappal viszont katasztrófa. Karban alszik el, ezzel nincs is problémám. De minden elalvást 10-20 perc ordítás előz meg. Valamivel jobb a helyzet, ha sétálgatok vele fel-alá a lakásban, de ez a napi 3-4xfél óra sétálgatás már most, a 7 kg-jával sem egyszerű, mi lesz később? Ha leülök vele ilyenkor, még jobban üvölt. Próbáltam korábban/később altatni, teljesen mindegy. Jelzem, hogy nem én szoktattam ehhez hozzá, hanem korábban is üvöltött elalvásnál és ez a sétálgatás nyugtatja meg, gondolom a magzati korból maradt meg neki ez az igény. Vajon miért sír minden elalvás előtt? És hogyan szoktassam le a sétálgatós elalvásról? (Horrdozás sem vált be)2021. márc. 25. 09:32
1/11 anonim válasza:
Az en fiam rettenetes nappali alvó volt. Sosem altattam. Ha elég fáradt volt, elaludt. Nem működött nalunk ez a majd en kitalálom a napirendet dolog. Aztan magától beállította.
2/11 A kérdező kommentje:
De ő nem alszik el, ha fáradt 😄
2021. márc. 25. 10:17
3/11 anonim válasza:
Jó hat először az enyém sem aludt el. Babakocsi esetleg? Ha elmentek sétálni egyet ott nem alszik? Abban aludt meg nappal a fiam meg adamo hintában.
4/11 A kérdező kommentje:
De, ha kimegyünk sétálni, akkor alszik. Lehet, hogy többször is kiviszem mostmár, hogy kicsit jobb az idő odakint.
2021. márc. 25. 10:27
5/11 anonim válasza:
Hat akkor lehet ez lesz a megoldás átmenetileg. Legalább te is kiszellozteted kicsit a burad.
6/11 anonim válasza:
Sok kisgyerekes anyukát ismerek - sajnos egyikük babája sem alszik el csak attól, hogy lefektetik a helyére, mindegyikkel sokat kell foglalkozni. Néhány szerencsés esettől eltekintve ez ilyen műfaj, nem? (Megjegyzem, hogy nekem nincs gyerekem, így csak azt tudom mondani amit másoknál látok.)
7/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Én nem várom el, hogy magától elaludjon. De ő minden alkalommal kb. 20 perc üvöltés után alszik el, akkor is, ha altatom. Ha nem altatnám, nem aludna, csak sírna.
2021. márc. 25. 11:41
8/11 anonim válasza:
A babák gyakran szoptatás közben alszanak el. Elalvás előtti kajálás nem segítene?
9/11 anonim válasza:
Szia!
Mi lett a megoldás végül? : )
10/11 A kérdező kommentje:
Már nem ordít minden elalvásnál, csak néha kínlódik. Talán mert énekelek neki, nem tudom. De továbbra is ringatni kell.
2021. okt. 17. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!