Valami tipp vagy ötlet esetleg?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 hónapos babám igazából elég jó alvó,de minden nap fixen fél 5 5 körül kel(igen tudom meg vagyok áldva másnak óránként kel éjszaka). Esetleg nektek volt valami amivel ki tudtatok tolni kicsit az alvást? Mondjuk hogy ne 5kor keljen hanem fél 7-7 körül. Mindegy mikor alszik el este az ébredés mindig ugyanakkor van. Köszönöm a válaszokat előre is2021. márc. 29. 06:44
1/6 anonim válasza:
Sajnos nekem sem sikerült. Szépen lassan kitolta 7ig,de most megint 6kor kel a 13 hónapos lányom. Mondjuk az a baj hogy ő nagyon korán le is fekszik, és már csak egyszer alszik napközben, nem tudom sehogy sem kitolni, mert különben nagyon fáradt és nyűgös és ordít. :( olyan jó lenne, ha mondjuk két órával el lenne tolva minden... 💁♀️ Szóval én is keresem a választ.
Egyébként szerintem ha még többször alszik, akkor könnyebb lehet. Talán próbáld meg napokig később lerakni, hátha átszokik szépen lassan. Húzd a napközbeni alvásokat, stb.
2/6 anonim válasza:
Hat, most eloreallitottak az orat. Ez semsegitett?
3/6 anonim válasza:
Én is furcsállom hogy ez pont ma probléma. Nekem is korán kel a gyerek, már 10 hónapos. Akármit csinálok 5:30 körül fent van. Tegnap óta viszont 6:30 mivel ugye neki nem szóltak hogy mást mutat az óra. Ugyanúgy 8-kor alszik el (amit ő így 7-nek érez). Az ilyen pacsirta babáknak nem számít hánykor fekszenek, ugyanakkor kelnek, a hajnallal és a madár csiripeléssel.
4/6 anonim válasza:
1es vagyok, az én lányom követte az óraátállítást... 💁♀️💁♀️ Egy órával korábban csinál mindent.
5/6 anonim válasza:
#3 vagyok. Akkor mázlim volt úgy néz ki. Erre vártam már 4 hónapja kb.
6/6 A kérdező kommentje:
Igazából gondoltam, hogy nem nagyon fog sikerülni, lehet ahogy nő úgy kicsit kitolódik majd(vagyis remelem😄) nekem sem segített az óraátállítas,ugyanúgy kelt 5:02kor. De ha már 6 kor kel már akkor is örülök úgy mond, de aztán az nagyon ritka. Köszönöm a válaszokat 🙂ha esetleg valakinek van még tapasztalata várom!
2021. márc. 30. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!