Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 5 éves gyermeked (mennyit)...

5 éves gyermeked (mennyit) alszik napközben/ebéd után?

Figyelt kérdés

2021. márc. 8. 13:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2es és 7es vagyok. Én nem pontozok.
2021. márc. 8. 14:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

7 mázlista vagy

Az oviban jobban elalszanak, mint otthon.

2021. márc. 8. 14:33
 13/19 anonim ***** válasza:
Semennyit, 2 es fel - 3 eves kora korul hagyta el, de kulfoldon lakunk, itt a 4 evesek mar iskolasok. Este 8.30-tol reggel 7.30-ig alszik.
2021. márc. 8. 14:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Semennyit. Màr kb 3 ès fel eves kora òta nem alszik delutan
2021. márc. 8. 15:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Semennyit. 3 eves kora utan leszokott rola. Nem is banom.

Ha az oviban azzal szembesulok, hogy aludt, tudom, hogy nagyon nehez estem lesz, mert 10 elott nem fog aludni.

Lefarad, mert sportol is, rohangal rengeteget, fel 9-9 kozt alszik. 7.20kor keltem, de mar ebredezik addigra

2021. márc. 8. 15:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Mióta a covid miatt nem jár oviba, nem fárad el annyira, ezért ha délben alszik, kb éjfélkor alszik el. Mostanában emiatt kihagyjuk a déli alvást. Az ovis időszaban mindig aludt délben, kb 1 órát.
2021. márc. 8. 15:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Hetvegen szokott aludni velunk.

De ha nem alszik sem hisztis este.

Oviban hol alszik,hol nem.

Hetvegen neha 13-17 ig is alszunk 😅🙄.

5 lesz 24.-en.

2021. márc. 8. 19:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Semennyit. Ahhoz ragaszkodom, hogy óvoda után együtt lepihenjünk egy fél órára. (Ebéd után hozom el a gyerekeket oviból) Ilyenkor meg szoktuk beszélni, kivel mi történt az oviban. Viszont este 8kor szigorúan takarodó van.
2021. márc. 8. 19:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Jövő nyáron lesz 6 éves a lányom és kezdi az iskolát. Ő még igényli az alvást. Nem minden nap, oviban sokszor nem sikerül elaludnia mert zavarja a sok zaj és nem sötétítenek be a csoportszobában.

Itthon hétvégén mindig alszik, bepotolja ami hét közben elmaradt. Sajnos ha nem alszik akkor délután sokkal hisztisebb, morcos, aprosagokon kiborul..

Nem hinném hogy iskolakezdesre teljesen el tudja hagyni az alvást. Én itthonrol dolgozom, úgyhogy ha igényelni fogja, elhozom tanítás után (12:45) és alhat itthon.

2021. márc. 9. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!