Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mitől függ, hogy a baba...

Mitől függ, hogy a baba átalussza e az éjszakát?

Figyelt kérdés
Nem kevés esetben fórumokon olvasom, hogy már 6-8 hetesen is átalusszák a babák. Hát, szerintem ilyenről csak álmodhatok, az én 2 hónapos kisfiam mindig eszik 2-3 max 4 óránként éjjel-nappal... issz baba. Mitől függ ez szerintetek? Függhet a tej összetételétől, idegrendszer, gyomor nagysága?
2021. jan. 28. 16:38
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a cikk jött most velem szemben... Hát érdekes írás..

2021. jan. 29. 04:44
 22/23 anonim ***** válasza:
76%

Azoknak a gyereke kel sokszor, akivel együtt alszanak....vagu azèrt alszanak vele együtt, mert sokszor kel ès minden alkalommal nem könnyű àtvonszolni magad a masik szobàba.

Kèrdèsre: idegrendszeri èrettsèg, genetika, fogzàs, mozgàsfejlődès.

Sokan ìrjàk, hogy szoktatàs kèrdèse, nem elèg fàradt, stb. Akkor akinek 2 gyereke van ès màs a 2 gyerek mitől?

2021. jan. 29. 08:25
 23/23 anonim ***** válasza:
22 egyébként ez is hülyeség. En kizárólag akkor alszom együtt a gyerekkel, ha nem marad el egyedül. Van, hogy megébred és utána csak nyoszog. Pl Tegnap éjjel. Meguntam. Áthoztam magam melle és aludtunk mint a bunda reggelig. Tehát ő pont hogy akkor alszik jól, ha velem alszik és akkor nem is kel fel. És ismerek jópár ilyen gyereket még.
2021. jan. 29. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!