Nem érzi azt, hogy elhagytam ugye?
Valami átkattant a babámnál és nem akar ringatást. Tegnap este kezdte, az apjával felvaltva ringattuk vagy másfél órán át, nyöszörgött, feszegette magát, tolt el a kezével, aztán a férjem megunta és letette az ágyába, ott meg kb 5 perc alatt elaludt.
Csak úgy.
Ma délutáni alvás előtt ugyanez, csak 20 perc után untam el, letettem, ottmaradtam kicsit simogatni a hátát és elaludt pár perc alatt.
Ilyenkor mi változhat vajon? Nem a kötődése ugye? Nem az, örülök, mert eddig ragasztó baba volt, első 2 hónapban csak valakin aludt, rajtam férjemen, tesómon, de pomt ezért furcsállom. Most ugrott nagyot a mozgásfejlődése, ez lehet a kiváltó ok?
7.5 hós most.
Egyessel nem értek egyet, az igényeire figyelek, eddig a ringatást igényelte, most már nem. Láthatod nem szokott rá, amúgy sincs 2 hónapos kora óta kézben.
Nem tudom miért kellene ráerőltetni valamit, amikor minden működik, csak most furcsállottam a változást.
Örülj neki, komolyan - és nem érzi azt, hogy elhagytad... ezeket a csacsiságokat ugyan honnan szeditek? Tudnék mesélni, milyen, amikor elhagynak, az, hogy nem ringatod közelében sincs ennek :(
Ismerősöm gyereke kétévesen is csak ringatva tudott elaludni... öhm, egy kétéves már kellően nehéz, hogy félórát ide-oda ringatgassa az ember :(, nekem tíz perc felvétel után már "sok volt" súlyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!