Leírnátok mit, mennyit és mikor eszik az 1 éves babátok minden étkezésre? Elhagytátok már a tápszert?
Segítség kéne, mert mindenfélét olvasok, és nem tudom eldönteni, mi lenne a jó.
Köszönöm!!!
11 hónapos de azert leírom.
Hajnalban 2 deci tápszer
9 körül gyümölcs abonettel
Ebéd valamilyen főzelék
Délutáni alvás elott kb 180 mili tápszer.
Uzsonna gabonapép gyümölcsel
Vacsi lefekvés elott tápszer.
Én is gondolkodom rajta, kellene e alakítani, de a darabossal még gondunk van. Tápszert kapni fog ameddig elfogadja, akár 2-3 éves koráig is mert tejérzékeny.
Enyem 11 hos,de leirom.
5-6 korul tapszer.
8kor reggeli velem. Rantotta,sonka,sajt,kenyerkocka,kalacs,kifli. Hideg kaja
10 korul gyumolcs.
12-13 ebed. Fozelek,parolt zoldseg,sutotok. Husival daralva. Rakott dolgok,karfiol,brokkoli. Teszta szosszal.
15-16 uzsi. Gyumi tejpeppel vagy keksszel keverve. Ilyenkor neha eszik pogit,kefirt.
18 vacsi ugyanaz mint a reggeli .
19 tapszer.
A tejet nem szabad elhagyni kesobb sem. Junior tejital jon majd helyette,de kerdezd a haziorvost errol.
7-fel8 kozott kel, akkor 200 ml tapszer
Fel10 tizorai gyumolcs vagy joghurt vagy a ketto egyutt, vagy kefir kispogival
12-fel13 ebed az nagyon valtozo, foleg h mar egesz ugyesen eszi azt amit mi, ugyh amit en eszel abbol adok neki is
Fel3korul ebred a delutani alvasbol akkor adok neki egy kis zabtejet mert iszonyat keveset iszik es ebbol legalabb egy jo 1,5 decit lehuz igy megdobom ezzel a folyadekfogyasztasat
Fel4kor uzsi ez is eleg valotoz, zabkasat keszitek gyumolccsel, vagy turogomboc, babacsinta, de van higy csak a kezebe nyomok egy banant es azt eszi, most a mandarin a kedvenc ugyh tegnap pl abbol megevett 1 egeszet es az olt az uzsi
Fel7kor vacsora ez mindig hideg kaja kenyer majkremmel v kremsajttal, parizsi vagy virsli, reszelt sajt, zoldseget is szoktam kitenni neki de csak disznek mert soha nem eszi meg hozza se nyul
8kor fekvesnel megeszik kb 200 ml tapszert aztan el is alszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!