Ha 1 éves koráig szopik a baba, kell utána még tápszer?
Figyelt kérdés
Kb 1 éves koráig szeretném szoptatni a kisfiamat. Utána szükséges még tápit innia, vagy jöhet a rendes bolti tehéntej/gyerekital/tejpép és társai?2020. okt. 19. 15:34
1/10 anonim válasza:
Inkább rendes kaját adjál neki egy éves korában, ne tejpépet!
2/10 anonim válasza:
1 éves kor után minden mehet, ha eszik rendesen. De jobb ha tudod, hogy nem minden gyerekkel olyan könnyű ám ez. Az én fiam 13 hósan kezdett mennyiséget enni
3/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy valami tejalapú még mindenképp kell. Engem a védőnő kérdezett, hogy tehéntejet vagy tejitalt akarok-e adni ezután. Mondtam neki, hogy még van egy kis tejem, plusz a tápszerből pár doboz, aztán majd úgyis megbeszéljük a gyerekorvossal.
4/10 A kérdező kommentje:
igen, úgy gondoltam, hogy a rendes reggeli-tizórai-ebéd-uzsi-vacsi mellé még kell tápszer, vagy pl ki lehet már ilyenkor váltani valami tejalapú valamire, amit pl vacsira vagy tizoraira adnék neki? A védőnőnk sajnos nem áll a helyzet magaslatan :D
2020. okt. 19. 15:47
5/10 anonim válasza:
Barátnőm újszülött tapszert adott 2 éves korig. Azt mondta a gyerek orvos, nyugodtan.(Nyilván esténként lefekvés előtt, egy éves korára a gyerekek többsége azt eszi, amit a csalad többi tagja nap közben). Lehet adni teljes tejet is, de a tapszer tele van vitaminnal meg ilyenek. De nem minden gyerek szereti.
Szoval adhatsz neki ezt is azt is.
6/10 anonim válasza:
Nekem 1 éves kora után tejitalt ivott, reggelihez és vacsihoz 2,5-2,5 decit. A sima bolti tej is mehet, ez pénztárcától függ főleg.
7/10 anonim válasza:
Tejalapúnak meg kell lenni 3-5 dl
Ez lehet anyatej
Tápszer tejital tej / tejbegríz is akár/
8/10 anonim válasza:
Nekem másfél éves a lányom és a lefekvős/felkelős ital nála a tápszer. Én úgy vagyok vele,hogy rengeteg vitamin van benne ártani nem árt. A gyerekorvos sem ellenzi a dolgot.
9/10 anonim válasza:
5-os vagyok. Tényleg érdekelne, miért pontoztatok le? Ha egy gyerek két évesen meg anyatejet kap akkor isten király csaszar a tapszer mitől rosszabb? Semmitől. 8-as orvosa sem ellenzi.
10/10 A kérdező kommentje:
nem tudom milyen elv alapján működik a lepontozás, én sosem szoktam, örülök, ha válaszoltok, ne is figyelj oda ezekre :)
2020. okt. 20. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!