Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 6 hónapos kislányom nagyon...

6 hónapos kislányom nagyon sokat kel éjszaka, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Olyan 2 hete kezdte ezt, nem tudom mitől, van hogy óránként felkel, vagy 2 óránként. Néha csak csukott szemmel nyöszörög, nagyon kapálózik, ha nem veszem fel, egyre hangosabb, és átmegy brutális sírásba. Ha felveszem, szinte 5 perc alatt vissza is alszik. De 1 óra mulva megint.. Hulla vagyok ettől, valaki bármi tipp? Kinek mi vált be? Éjszaka csönd van nálunk, egy pici éjszakai fény van, nem beszélgetek vele ha felveszem, nem kezdek el játszani meg ilyenek.

2020. dec. 5. 09:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Most próbálgatok több mindent is, mire alszik vissza gyorsan, de eddig a cicizés a nyerő, bár nem szeretném ha függő lenne, s csak így aludna vissza..

2020. dec. 12. 13:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Most az enyém azon aludt el 🤦‍♀️ szerintem jönnek a fogai, ezért is lehet ez, mert már ritkán csinál ilyet. 2 éves... :D

2020. dec. 12. 13:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha rátudna erre szokni egy baba, akkor 10 évesen is így akarna aludni, de nem látsz 10 éveseket az anyjuk csecsével a szájában elaludni, nem?

Mondom ezt úgy hogy sose szoptattam, tehát nem vagyok egy szoptatás náci.

2020. dec. 12. 14:47
 14/16 A kérdező kommentje:

Azért egy 10 évest ne hasonlíts egy 6 hónaposhoz, nagyon nem egy szinten vannak!..

Főleg hogy sosem szoptattál.

2020. dec. 12. 16:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez elég bunkó volt. Csak azt mondtam, hogy nem tud rászokni tartósan egy baba semmire. Nem szokik rá annyira, hogy utána ne tudjon soha másképp meglenni. 6 hónaposan ha mellen alszik el, az nem azt jelenti, hogy örökre ott fog elaludni.

Az hogy nem szoptattam csak annyiban volt releváns infó nehogy azt hidd, hogy én afféle szoptatási náci vagyok, nem azert mondtam, hogy utána beszólj.

2020. dec. 12. 16:30
 16/16 A kérdező kommentje:
Ez nem bunkóság volt, s nem is beszólás. Csak itt most babákról van szó, nem egy 10 éves gyerekről, akinek már eltudod magyarázni a dolgokat, s megérti. Sejtettem, hogy nem örökre lesz függő :D még egy 1,5-2 évesnek is nehezen lehet elmagyarázni, hogy lerakom s aludjon magától. Alternatív megoldásokat keresek, hogy ő is nyugodtan aludjon, s én is.
2020. dec. 12. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!