Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Vissza álljunk két alvásra?

Vissza álljunk két alvásra?

Figyelt kérdés
Kislányom 14 hónapos kora óta egyszer alszik napközben. Most 16 hónapos és amióta ilyen szürke, hűvös idő van, mindig elalszik délelőtt, babakocsiban, ha sétálni megyünk ahogy szoktunk. Olyan jó napirendünk volt eddig. Érdemes lenne inkább vissza állni a két alvásra? Járt már így valaki ennyi idős gyerekkel?
2020. nov. 16. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Dehogy kell két alvásra visszaállni. Attól hogy néha szundit egy rövidet babakocsiban még nem kell visszaállni.

Ha alszik kettőt jó, ha nem, úgyis jó. Bízd rá.

2020. nov. 16. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Gondolom az a baj ezzel,hogy ez a kis rövid babakocsis szunyókálás pont elég ahhoz,hogy ne tudd letenni a megszokott időben,csak jóval később és akkor minden tolódik. Este meg már mikor aludni kéne még a fejeden ugrál. Nálunk is előfordul esetenként ilyen,nem szeretem ha így elalszik,mert szívok este. Próbálom szórakoztatni ha látom,hogy ragad le a szeme,de hát mit lehet tenni,megsajnálom hogy aludna én meg nem hagyom. De amikor este 10kor se tudom elaltatni,mindig megbánom és megfogadom,hogy soha többet nem hagyom bealudni🤗😄. De ezért én nem állítanám vissza a két alvásra,az eszembe sem jutott,emiatt butaság lenne. 1 éves a fiam.
2020. nov. 16. 13:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, azthiszem rábízom majd. Valószínűleg ez is csak egy rövid ideig tartó dolog, mint minden egy ekkora gyereknél.

Csakhát pontosan ahogy a 2-es válaszoló írta, borul az egész nap és semmit nem lehet eltervezni. Megbékélek vele 😏

Köszönöm a válaszokat.

2020. nov. 16. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!