Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Csak az én babám aludt ma...

Csak az én babám aludt ma máshogy?

Figyelt kérdés
11 hónapos,napközben 2x alszik. Ma délelőtt 1 órával később tudtam elaltatni mint máskor, erre 1 helyett 2 órát aludt. Gondoltam megpróbáljuk kihúzni estig és korábban fektetem, de nem jött össze, fel5kor már nagyon álmos volt. Most megint 2 órája alszik. Mi lehet ez? Front vagy egyéb? Amúgy aktív, jókedvű. Ha felkeltem, mindig nyűgös,így nem merem. Vajon mikor fog este elaludni 8 helyett...

2020. nov. 11. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Enyém is ugyanez. 12 hónapos lesz. Át fog állni hamarosan az egy alvásra, ez azért van. Kitolja a délelőtti alvást, majd kimarad a délutáni már.
2020. nov. 11. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Front van szerintem, a férjemnek meg nekem is fájt ma a fejem. A 2 évesem 10-kor kelt reggel, úgy kellett felkeltenem, délután viszont nem aludt, ilyet nagyon ritkán csinál.
2020. nov. 11. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ma máshogy alszik teljesen a 8 hónapos babám. A reggeli alvást másfél órával előbb kezdte, délután mondjuk rendben aludt, de most megint sikerült elaltatni, remélem ez már az éjszakai alvása lesz, mert mostanában 9ig ki szokta húzni...
2020. nov. 11. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem baba vagyok, hanem 20 éves felnőtt, de délután nekem is becsúszott 3 óra alvás, pedig éjszaka ugyanannyit aludtam, mint szoktam. Nem tudom mi van ma, de szerintem valami front készülődik.
2020. nov. 11. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Front. Nekünk este kezdődött a fejfájás férjemmel.
2020. nov. 11. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én 4 hónaposommal 12körül mentünk sètálni, bealudt egyből, majd még mindig aludt mire haza értünk, egészen 15óráig.
2020. nov. 11. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!