Babám kisebbeket rúg, baj lehet? Másnak is volt már, hogy hirtelen máshogy érezte a babát?
Figyelt kérdés
Eddíg akármelyik oldalra fordultam fekve,mindíg jól megtaposott,most csak jobb oldalon érzem és épp csak pár kis böködést,bal oldalon semmi.Máshogy is kisebbeket rúg.Nagyon lent érzek pár bökést.Nem is reagál azokra amikre szokott,inkább ha gondol egyet csak akkor mocorog picit.Lustálkodik,vagy gond lehet?
28 hkm
2013. dec. 13. 17:48
1/2 anonim válasza:
Lustálkodik, vagy már most sztrájkol.:D Megmutatja neked, hogy na nehogy már úgy legyen, ahogy te kitalálod anyu!:D
2/2 piroska és a farkas válasza:
Szia, most olvastam a válaszodat a lustakispocakos kérdésemnél. nekem egyébként most a 23. hétre :
ekkorára sikerült növesztenem a pocakom, a kisgyerek a maga fél kilójával úgy el tud bújni ha akar, hogy nem győzöm keresni. Bár a Tiéd már valamivel nagyobb, lehet az is szerintem, hogy úgy fészkelte be most magát, hogy kevésbé érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!