Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 4 évesed alszik még délután?

4 évesed alszik még délután?

Figyelt kérdés
Enyém ha reggel 7.30 után kel akkor már nem alszik délután ha két óra hosszáig altatom se, viszont akkor este 7k körül már nyűgös, altatni kell fél 8kor. Ébresszem fel reggel előbb vagy mi a megoldás? Ha oviba megy akkor nincs gond ott alszik, mert fél 7kor kel meg jobban el is fárad.

2020. okt. 24. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem aludt már 2,5 évesen se, pedig jellemzően mindig 6 előtt ébredt (magától) és este 8-9 között aludt.

Most már 5 éves, 9 előtt lehetetlen letenni, pedig továbbra se kel 6 után.

2020. okt. 24. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
5 éves korukig aludtak idehaza is, 6 éves korukig már csak az oviban, utána ott sem.
2020. okt. 24. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Már nem aludt.
2020. okt. 24. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem alszik délután már egy jó ideje, az óvodában sincs alvás, du. 2-kor megyek érte. Este fél 8 - 8 körül alszik el, és reggel 6 és fél 7 között ébred magától, néha 7-ig is alszik.

Amikor beteg, vagy délután hosszabb autóútra megyünk akkor előfordul, hogy elalszik, de ez ritka.

Én a helyedben az esti altatást hoznám egy picit előbbre ha nem alszik délután, reggel csak akkor kelteném a ha időben kell valahova odaérnetek.

2020. okt. 24. 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Oviban aludt csak, de akkor örülhettem, ha este 11kor elaludt, úgyhogy beszüntettük
2020. okt. 24. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
4 éves és nem alszik. Nagyon ritka eset ha elalszik. Én már kb másfél éve nem altatom mert már akkor is csak nyűglődés volt. Ha elalszik délután 1-1,5 óránál többet nem alhat, nagyon nehezen alszik el így este. Én annak se örülök ha oviba alszik, mert későn alszik el. Ha egyáltalán nem alszik napközben emberi órában tudunk lefeküdni, de ez csak hétvége.
2020. okt. 24. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem iker 4 éveseim vannak. Egyikőjük sem alszik már délután.
2020. okt. 25. 10:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Itthon igen. Kb 12:30-14:30-ig. Oviban sajnos nem nagyon tud elaludni. Ott 14-14:30 között alszik el. 15 után meg ébresztő van :(. Meg is látszik rajta minden ovis nap után. (idegrendszeri éretlensége van, aludnia kellene. Mert így 17 után már a vacsorázásra is szinte képtelen hétköznap)
2020. okt. 25. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!