Mennyit eszik,alszik és hogyan alszik el a 6 hónapos tápszeres babátok? Miket eszik még és mikor kapja?
Van akinek sikerült kiváltani valamelyik étkezést főzelékre?
Köszönöm a válaszokat!
Szia. Ilyenkor a tízórai volt csak kiváltva, a többi tápszer volt. Összességében a napi tápszerigénye kb 800 ml volt, a tízórai 100-150 gr. A korának megfelelően mindent evett, többnyire megette, sokszor volt, hogy tápszerrel kellett pótolni.
Hat hónaposan még átaludta az éjszakát (ez 7.5 hónaposan megváltozott), 19:30 kor aludt el, és 5-6 közt ébredt. Ringatva alszik el, ha énekelek neki. Napközben 3x aludt. 8h, 12 h, és 16h körül. Egy-egy órát.
Most 10 hónapos lesz.
Mivel az en kisfiam a tapszert nem volt hajlandó enni, ezért 6 hónapos korára már 3 étkezés volt kiváltva és már mindent is evett, ami nem tilos. 4 hónapos koráig alig hízott mert annyira nem volt hajlandó enni. Anyatejem is elapadt hamar, azt sem ette. Úgyhogy mi hamar elkezdtük. Szerencsére a rendes kaját imádja.
Így most kb napi 400 ml a tapszer. Lefekvéshez kapja meg ébredéskor reggel. Ennél többet ritkán hajlandó enni belőle.
Köszönöm a válaszokat!
Az én kislányom napközbe max 2X alszik, változó mennyit és az is h mikor. 6-7 között kel, 8kor eszik először mert általában reggel nem hajlandó sokat ezért szoktam 8kor adni neki hátha addig megéhezik (100-160ml között),3 óranként etetem.10 kor kap gyümölcsöt, 11 körül szokott aludni még 1-1,5 órát (de van h csak 40 percet) utána 2-3 között alszik még egyet, itt is vagy 1-1,5 órát vagy van h 30 perc után felébred és nem lehet vissza altatni. Ezután már nem szokott aludni. Este fél 8 a fürdetés, 8kor már alszik. Éjfélkor eszik még egyet és vissza alszik. 3-4 között még felkel egyszer, ilyenkor szopizik mert már csak ennyi tejem van sajnos. És a kövi az ébredés.
Tápszeren tud csak elaludni, máshogy nem hajlandó.
Szerintetek keveset alszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!