6 honapos baba hirtelen 3 oraval kesobb alszik el. Miert?
Mult heten kezdodott az egesz. Addig minden nap 19:30-kor a lanyom aludt. Ejszaka 1x kelt fel majd reggel 6-kor. Ez teljesen jo volt.
Mult heten viszont nem akart elaludni. Azota este 22:00 oraig nem hajlando aludni.
Nem jon a foga.
Nincs fullgyulladasa.
Amire gondoltam, hogy a szoba nem teljesen sotet... kicsi feny jon be. Lehet ez az oka?
Vagy micsoda?
Mult hetig ez volt a program :
06:30 keles.
09:30 - 11:00 alvas
13:00 - 14:30 alvas
16:30 - 17:30 alvas
19:30 - 01:00 alvas
01:15 - 06:30 alvas
Most
08:00 - keles velunk
minden valtozatlan kiveve amiutan 17:30 korul felebred aztan mar csak 22:00 utan alszik.
Ma este megprobalom teljesen besotetiteni a szobat.
6 hónaposan van egy növekedési ugrás is. Általában ez klasszikusan azt jelenti, hogy többet eszik pár napig, de a kisfiam például ilyenkor egyik napról a másikra megváltoztatta az alvási igényeit, szokásait. (Az evésén meg nem is lehetett észrevenni.)
Nekem fél éves korától pl. kétszer alszik már csak, igaz, akkor másfél órákat.
Én a helyedben megpróbálnám nyújtani a napközbeni ébrenléteket, hátha kijön eggyel kevesebb alvás.
Szemetes zsakokat raktam az ablakra, teljes sotetseget csinalva a szobaba. Ido szerint 19:30 kor ugy aludt mint akit fejbe vertek. Reggel 07:30 - ig :D
Sotetito beredelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!