Miért csinálja ezt 20 hónaposan?
Pár napja nem akar aludni a lányom normálisan. Itt ülünk az ágya mellett, úgy néz ki mint aki alszik, de amint felkelünk és kimegyünk a szobából elkezd sírni. Csak az esti alvásnál csinálja ezt, délután nem. Nem tudunk olyan halkan kimenni a szobából, hogy ne ébredne fel. Velem is meg az apjával is ezt csinálja.
Múltkor éjjel 1.30 körül ébredt fel, de csak valamikor reggel 6-kor aludt vissza normálisan. Addig itt ültem az ágya mellett.
Nem hinném hogy fáj valamije, mert nem sír. Fekszik az ágyban, csukva van a szeme, de kipattan ha felkelek mellőle.
Miért van ez és mit kezdhetnék ezzel a helyzettel?
Pont ez volt a lányommal is 20 hónapos korában. Volt, hogy két órát is ültem az ágya mellett, éjszaka is ébredt egyszer, akkor át kellett hozzá költözni a kanapéra csak úgy aludt vissza. 3 hétig tartott ez az időszak, azóza olyan mint előtte, hamar elalszik,nem ébred, vagy ha mégis, akkor visszalszik magától,nem kell átjönni hozzá.
Nekünk akkor lett ilyen, mikor egy du. az egyik mamánál aludt, és mikor felébredt nem tudta hol van. Ott voltam pedig a szobában, olvastam, de mégis megrémült az idegen helytől. 3 szemfoga jött akkor, arra is gyanakodtam, de mikor elmúlt ez az időszak, akkor rájöttem, hogy nem a foga miatt volt, hisz akkor máskor is ébredne.
Nálatok nem történt valami szokatlan mostanában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!