Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hány éves korig altattátok a...

Hány éves korig altattátok a gyereket délután ?

Figyelt kérdés

4 éves kisfiamat már egy éve nem tudom letenni ebéd után aludni esélytelen mindent próbáltam

de mikor egy anyuka ezt meghallja furcsán néznek rám ezért .

sajna az oviba is délbe megyek érte mert nem alszik

(sajnost azért írtam mert jó lenne vissza menni dolgozni de így esélytelen)

2020. aug. 5. 16:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem itthon nem alszik. Oviban sem a legtöbbször. 4re megyek érte, az alvás alatt csendben fekszik. Nem szereti, de ez van.
2020. aug. 5. 19:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Itt is felteszem a kérdést: ezeken a válaszokon mit lehet lepontozni? 😂
2020. aug. 5. 19:25
 13/20 anonim ***** válasza:
13
2020. aug. 5. 19:46
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
Halkan megjegyezném, ez nem úgy működik, hogy te nem tudsz visszamenni dolgozni, mert a gyerek nem alszik ebéd után, és el KELL hoznod az oviból délben. Nincs olyan, hogy kell. Ez úgy működik, hogy a gyereked óvodaköteles, és felvették abba az óvodába, ergo kutyakötelességük biztosítani neki az óvodai ellátást. Max megkérhetnek, hogy vidd haza délben, ha tudod, de ha dolgozol és emiatt nem tudod, akkor pont ugyanúgy ott lehet akár zárásig is, mint a többi gyerek. Tökre irreleváns, hogy alszik-e, vagy nem. Ne hagyd magad hülyének nézni. 5-6 évesen már egy csomó gyerek nem alszik, gondolod, hogy akkor azoknak a szülei mind felmondanak, hogy délben haza tudják vinni? Büdös az óvónéniknek a munka, és örülnek, ha egy gyerekkel kevesebb van, ez a szomorú igazság.
2020. aug. 5. 20:22
 15/20 anonim ***** válasza:
14-es vagyok, amúgy 4 éves fiam van, ovis, és általában alszik, de nem mindig. Újabban előfordul, hogy nem. Érdekes módon mégsem akarják hazavitetni velem délben, maximum megjegyzik, amikor megyek érte, hogy nemigen aludt. De ezt sem pofavágással kísérve, csak információként, hogy tudjam...
2020. aug. 5. 20:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Kb 3 éves kortól elég ritkán van délutáni alvás. Ha eléggé kifárad délelőtt vagy hosszú autózás van ebéd után akkor előfordul alvás, de többnyire elmarad.

Nem tudsz mit csinálni, fejre is állhatsz ha a gyerek nem akar aludni úgyse fog. :)

2020. aug. 6. 03:52
 17/20 A kérdező kommentje:

elnézést még csak most volt időm le ülni végig olvasni a válaszaitokat!

megjegyzem én senkit nem pontoztam le.. :D

mindenkinek menni fog a pipa

köszönöm mindenkinek a választ

14-es igazad van teljes mértékben hogy büdös a munka nekik

nem le szólom őket de nálam már az kiverte a biztosítékot hogy minden gyereket vittek az alma együttes koncertre az én kisfiam akkor kezdett egy hónapja egyedüli kiscsoportos fiúként mivel összevontak nálunk a csoportok

és nem vitték el őt egyedül mondván ki fogja a kezét ? mi lesz ha a színházig ki szalad az útra és elüti az autó ?nem vállalják a felelősséget érte

utólag nem is bánom hogy nem ment el velük

és igen minden délbe oda kell érte mennem mert még pici nem volt bölcsis nem tud másfélórát úgy feküdni mintha aludna

és az óvónők haza küldik nem csak őt hanem 30ból 12 gyereket

2020. aug. 11. 13:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Miért nem mondod meg, hogy nem tudsz érte menni csak munka után? Kiteszik az utcára? Nyilván nem. Nekik így egyszerűbb, pedig tök normális, hogy nem mindenki alszik. 30 éve voltam ovis de már akkor is volt akik nem aludtak de ettől még nem mentek haza.
2020. aug. 11. 14:13
 19/20 anonim ***** válasza:

De mi az, hogy hazaküldik? Egyedül csak nem küldik haza. Ha nincs ki hazavigye, akkor mit csinálnak, benyugtatózzák? Vagy kirakják az ajtó elé...? Mindkettőt kétlem.

(14. voltam)

2020. aug. 11. 14:35
 20/20 A kérdező kommentje:

sajnos azt mondták meg kell oldani minden szülőnek hogy valaki menjen a gyerekért

vasmegyében lakom egy kis városban ez az egyetlen ovi a városba

de már most ki vagyok tőlük készülve idegileg

2020. nov. 19. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!