Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Alvástréninggel kapcsolatos...

Alvástréninggel kapcsolatos könyv/író ajánlást szeretnék kérni?

Figyelt kérdés
Pár hét múlva megszületik a babám és szeretném, hogy minél előbb megtanuljon nyugodtan aludni. Nem az a célom hogy sírni hagyjam, tudom hogy léteznek erre módszerek de túl nagy a kínálat ezért tapasztalt anyák véleményére lennék kíváncsi, kit ajánlanátok? A legjobb egy könyv lenne ahol részletesen kifejtik hogyan es mikor érdemes elkezdeni. Köszönöm előre is.

2020. aug. 5. 09:49
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
19: ertem az ironiat :) sose altatnam magunk kozott, 3 hoig az agya a szobaban a falnal lesz de utana megy a sajatjaba. Egyreszt felnek hogy rafekszem masreszt sokat mozgok es nem tudna tolem aludni szegenyke. Az alvas nalunk szent dolog 😂 mindenkinek fontos nekem es a ferjemnek is. Masreszt ennyi ideig tudom nelkulozni a tv-t, nagyon szeretjuk a sorozatokat nezni es errol nem mondok le max 3 honapig. Persze a baba igenye barmit felulirhat, de muszaj ugy hozzaallni hogy mindent beleadok es megprobalom. Magamat ismerve nem fogom feladni ha fontos szamomra, es a ferjemmel egyutt toltott estenkenti kis ido fontos. Nem csak a szexre gondolok hanem pl az egyutt toltott filmnezesre, osszebujasra.
2020. aug. 6. 11:11
 22/26 anonim ***** válasza:
33%
Ó én is sokmindent olvastam. Ennyit meg annyit alszik (kell aludnia?). Aztán született egy szuper aktív babám aki már 1 hósan is csak 20 perceket aludt nappal. Most 10 hónapos és át is állt 1 alvásra. 🤷Az a helyzet hogy a babák nem könyv szerint működnek. Kapod amit dob a gép és alkalmazkodsz hozzá. Ezt úgyse tudod előre megtervezni. Én is úgy voltam vele, hogy nem alszik az ágyunkban. Aztán nem volt képes másképp nyugodtan aludni csak rajtam. Megpróbáltam 100szor elalvás után betenni az ágyba. Egyből felkelt. Mikor már hulla voltam elaludtam vele együtt én is. Akkor olyan jót aludt, hogy nem szenvedtem többet. Ma már a saját ágyában alszik külön szobában. Nem szokott hozzá
2020. aug. 6. 11:33
 23/26 anonim ***** válasza:
75%
Persze, ezek az elképzelések remekek, amíg meg nem születik a gyerek. Aztán kiderül, hogy ő sajnos nem olvasta a könyveket, és alszik ahogy alszik. De legyen szerencséd egy nyugodt, jól alvó babával 🙂
2020. aug. 6. 13:23
 24/26 A kérdező kommentje:
Koszi lanyok, sajnos tudom hogy sok mulik a szerencsen...sot kb az egesz. Remelem szerencses leszek de ha en is 20 percenkent kelos babat fogok ki akkor cseszhetem 🤣 en se fogok 20 percenkent pattanni, ez azert mar eleg szelsoseges lenne
2020. aug. 6. 13:32
 25/26 anonim ***** válasza:
69%
De, fogsz. Vagy hagyod sírni.
2020. aug. 6. 14:04
 26/26 anonim ***** válasza:
Na, mi lett végül, hogy ment le az első fél év?
2021. febr. 22. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!