A 1 éves babátok éjjeli ébredéskor eszik?
Azokhoz szól a kérdésem,akiknek 1 éves elmúlt a gyerekük és még ébred éjjel,hogy minden alkalommal eszik?
A lányom éjjelente 1x kel, eddig mindig adtam neki tápszert, azonban pár napja, ha nem adok neki is visszaalszik. Mikor lesz,hogy már nem is kel éjjelente? Vajon mindig azért kel mert éhes? Vagy megszokásból? Nálatok hogy van az éjjeli ébredés?
Nekem ilyenkor már nem ébredt fel éjjel.
Szerintem már elfogja hagyni a tápszert és végig fogja aludni az éjszakát.
Lányom 1 éves, kismilliószor kel fel éjjel, szoptatom. Vszeg a cici kell neki, hogy visszaaludjon, ami hát igen, nem az igazi, de legalább még van tejem, így nem kell tápszert használnunk.
Ha belegondolsz, te is felkelsz éjjel, lehet, nem is emlékszel rá, de a szervezet ilyen, csekkolja, hogy biztonságban van-e. Nálunk ehhez cici kell :), de nálatok már akkor a tápszer se fontos :).
Fiam sosem volt tápszeres, 12 hós joráig szoptattam. Addug éjjel 3-4ezer kelt éjjel enni.
12hósan vesokalltam, leszoktattam. Az első hónapban 1x keltünk, beadtam a cumit és aludt tovább, azóta meg átalussza az éjszakakat. 15hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!