Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miert nem alszik a baba?

Miert nem alszik a baba?

Figyelt kérdés

3honapja minden ejjel legalabb 40x felkel es ordit, visit, veri magat az agyhoz!

8honapos es napkozbe sem hajlando aludni, ahogy berakom az agyba elkezd orditani addig amig kinem veszem. Soha nem ringatasra aludt el, es nem is lehet ugy elaltatni . Mindenki csak azzal jon hogy hagyjam orditani egy kicsit .. de mar 3honapja hagyom orditani es meg mindig nem valtozott semmi (Egyebkent van egy ikertestvere akit ha lerakok az agyba egybol elalszik ..)

Mar kapott tobb fele homeopatias szert is ami segit az alvasban de csak jobban felporgott tole .. orvos csak annyit mond ra hogy az o gyereke is ilyen volt es majd kinovi

Vedonot folosleges megkerdezni mert s*ggh*lye..

Szoval barkinek barmi otlet? (Nem faj semmije, nem ehes, nem szomjas, tiszta a pelenkaja, nem jon a foga.....stbstb)

2020. máj. 31. 11:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Nincs két egyforma gyerek, még akkor sem ha ikrek. Valószínűleg mozgásfejlődés, idegrendszeri érés, szeparációs szorongás vagy ezeknek a kombinációja. Együttalvás nem megoldás?
2020. máj. 31. 11:46
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Igen en is erre gondoltam. Nem tudsz egy nagyobb matracot betenni a gyerekszobaba és ott aludni vele? Vagy átvinni a ti ágyatokba?
2020. máj. 31. 12:48
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Hisztis... hagynám ordítani. Te nem hagyod elég ideig, hanem megsajnálod, mert ha nem így lenne már rég befejezte volna.
2020. máj. 31. 12:57
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
Az öcsém dettó ugyanezt csinálta. Kizárólag az vált be, hogy odavették maguk közé, semmi más. Akkor viszont úgy aludt, mint akit agyonvertek, reggelig. Ők is próbálták a sírni hagyást, frankón több, mint 5 órán keresztül üvöltött több éjszakán át. (Én vagyok a nagytesója. Mértem...)
2020. máj. 31. 14:33
 5/12 A kérdező kommentje:

Koztunk sem hajlando aludni .. sot ha engem lat megjobban ordit!

1-2orat szoktam hagyni es utana megyek csak be hozza egyaltalan nem sajnalom meg ez hulyeseg

2020. máj. 31. 16:21
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
Hat nem tudom. Akkor próbáljon apa vele aludni az ő szobájában. Biztos van valami olyan kombináció-permutáció-logisztikai-csillagegyüttállás, ami beválik. Biztos mindent is megpróbálnék.
2020. máj. 31. 17:36
 7/12 A kérdező kommentje:
Sajnos apaval sem alszik hanem inkabb maszkal .. minden is probaltam mar
2020. máj. 31. 18:03
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
És esetleg ilyen alváselemzés nem jöhet szoba ilyen kicsi gyereknél? Nem tudom, de ez így nem tűnik túl egyszerűnek.
2020. máj. 31. 18:37
 9/12 anonim ***** válasza:
81%

Megoldàst nem tudok, de kèrlek ne hagyd ordìtani, teljesen elveszti felèd a bizalmàt.

Tudom, hogu baromi nehèz, a lànyom 4 hònapig èjjel-nappal ordìtott hasfàjàs miatt, viszont sosem hagytam sìrni.

2020. máj. 31. 18:44
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Más a hasfájás és fájdalom meg megint más a hiszti.
2020. máj. 31. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!