Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 3 hónapos baba nagyon nyugtala...

3 hónapos baba nagyon nyugtalanul alszik, le teszem el alszik pár perc és csapkod a kezeivel, forgolodik jobbra balra és ez megy folyamatosan el alszik majd újra kezdődik ez valami betegség?

Figyelt kérdés

Hasfájást ki zárom mert kaki, puki van. Szépen is hízik csak valamiért nagyon nyugtalanul alszik és nem tudja magát ki aludni rendesen ezért nagyon nyűgös, de még napközben sem tud jót aludni mert kb 40 perc és fel ébred

Talán a fogra gondolok

2020. ápr. 9. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mozgásfejlődés. Ilyenkor saját magukat is felébresztik, mert még álmukban is mozognak. Próbáld ki a szoros pólyát. Az én tesóimnál bevált.
2020. ápr. 9. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mozgásfejlődés. De én nem raknám pólyába. Az agyuk így dolgozza fel álmukban a megtanult mozgást. Attól még pihennek, hogy csapkolódnak.
2020. ápr. 9. 09:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Túlpörög, fejlődik a mozgása, idegrendszere

Nekünk is ekkor kezdődött.

Rossz hír, hogy sokáig tart :) most pl 7 hós és már éppen elalszik, erre elkezd négykézlábazni...

Sajna nehéz, mert ha pl túl sokáig hagyom játszani mielőtt alszik, akkor túlpörög, ha mwg nem elég fáradt akkor ficánkol...

2020. ápr. 9. 11:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Bizony sok babát megvisel a mozgásfejlődés.. 2-3 hét és elmúlik.
2020. ápr. 9. 13:50
 5/5 anonim válasza:
Szerintem csak ég a bele szegénynek ;(
2020. máj. 4. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!