Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nem alszik napközben a 3...

Nem alszik napközben a 3 hónapos baba?

Figyelt kérdés
Cserébe éjjel alszik egyhuzamban 9-10 órákat. Próbálom altatni napközben is, de csak kézben alszik 20-30 percet max., azt is úgy, hogy cumizik közben, és egy nap csak egyszer sikerül általában. Amint lerakom a kis seggét, kipattannak a szemei. Látom pedig rajta, hogy álmos, nyűglődik is, de nem tud mélyen aludni. Ha esetleg besötétítek nappal is, nem fog összezavarodni? Nem tudom milyen módszerrel kéne altatni, hogy le is tudjam tenni..kézben sajnos elég nehéz a 6 kilóját tartani😔
2020. márc. 12. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Kislanyom ennyi idosen is csak 30perceket aludt 2-3szor egy nap. Most 6honapos es meg mindig ugyan ez a helyzet. Ha jo ido van vidd ki setalni kocsiban jot fog aludni tapasztalat
2020. márc. 12. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
2hónaposom van, ugyan ezt csinálja. Egyedül ami talán működik az a kinti levegőn babakocsiban. De ott sem hajlandó aludni 1huzamban 1óránál többet, maximum ha jó kedve van és vissza tudom altatni. A tesója ugyan ezt csinálta, most 2évesen napközben fél óra az alvása. Ők ilyenek sajnos.
2020. márc. 12. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Sötétíts be.
2020. márc. 13. 02:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mindig besötétitek és csend van.Nálunk bevált. Bár én ágyban altatom.
2020. márc. 13. 06:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Szoptasd fekve. Akkor nem fog arra felriadni, hogy le lett téve.

Amúgy az én babám is ilyen. Most 6 hónapos és egyszer volt csak olyan hogy nap közben 2 órát aludt egyben. Azt is úgy hogy összebújtunk. Cserébe éjszaka max enni kel fel.

Nem minden gyerek alszik sokat nap közben. Ez normális. Nyugi.

2020. márc. 13. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!