Mit vettetek észre?
Figyelt kérdés
Észre vettétek hány hónapos kortól aludt mélyebben a babátok?
Általában hány hónapos kortól alszanak mélyebben?
2020. máj. 1. 22:05
11/12 anonim válasza:
Ez nehéz ügy :( én Dénes Ivett könyve alapján próbálok javítani a helyzeten, azt olvastad v esetleg szeretnéd? Az enyém 3 hónaposan nem aludt 10 óránál többet naponta, most 5 hónaposan megvan kb 13 óra. Sokkal mosolygósabb. Részt vettem D.I. egyik előadásán, azt mondta ne cicin altassam...hát könnyű azt mondani, ha máshogy nem hajlandó. De a napoali alvásokhoz segített a könyv, kezd kialakulni a napirend, persze cicin alvással. Utána viszont jókedvű és tudok házimunkázni, miközben hasalva játszik. Nekünk volt olyan, hogy az éjszaka közepén 3 órát fent volt, mellettem cicire tapadva aludt utána felületesen. Akkor arra törekedtem, hogy nagyon mélyen aludjon, mikor átrakom kiságyba, de mindig felriadt mire elhataroztam h átrakom, így peregtek az órák és végül elkezdett gügyögni v sìrni. Most már csak azt várom meg h 1-2 perce alukáljon cicin, tele legyen a poci és átrakom. Fordul egyet-kettőt, de aztán 3-5 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!