Mit vettetek észre?
Észre vettétek hány hónapos kortól aludt mélyebben a babátok?
Általában hány hónapos kortól alszanak mélyebben?
Már a kórházban mélyen aludtak
Nem értem a kérdést
Ez mindenkinél más....
Eleinte mélyen aludt, első kb 2 hónapban ha beindítottam mellette a porszívót, arra se kelt fel. Utána egyre érzékenyebb lett a zajokra, nappal mindenre felébredt, csak az esti elalvás után aludt mélyebben.
4
Inkább romlott a helyzet..
1,5-2 évesen már nehezebb áttenni.
Előtte csak akkor volt gond, ha amúgy is nyűgje volt
Mind a két gyerekkel így van
Ja nem. Ilyen nekünk nem volt. Ha elaludt, le tudtuk tenni. Most az en kisfiam is 3 hónapos már nem altatjuk. Ha nem alszik be kaja közben, beteszem a kisagyba nézelődik, gagyog aztan elalszik. Nem csinálok vele semmit. Sokszor atalussza az éjszakát, de amikor nem, akkor is kaja aztan kiságy.
De nappal nem így van. Nappal nem hajlandó az ágyában aludni egyáltalán. Csak baba kocsi adamo hinta vagy játszó szőnyeg. És nem is túl sokat alszik nappal. 30 perceket.
Nem tudom mitől függ.
Lehet a ti esetetekben megpróbálnám éjszakára a baba öblöt, hogy odaszerelni a kiságyat közvetlen melléd. Akkor tudnád úgy altatni hogy utána ne kelljen nagyon mozgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!