Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit vettetek észre?

Mit vettetek észre?

Figyelt kérdés

Észre vettétek hány hónapos kortól aludt mélyebben a babátok?

Általában hány hónapos kortól alszanak mélyebben?

2020. máj. 1. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hat mit értesz mélyebben alatt? Az en kisfiam mellett már egy hetesen is agyut lehetett volna dorgetni.
2020. máj. 1. 23:16
 2/12 anonim ***** válasza:

Már a kórházban mélyen aludtak

Nem értem a kérdést

2020. máj. 2. 00:16
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinél más....

Eleinte mélyen aludt, első kb 2 hónapban ha beindítottam mellette a porszívót, arra se kelt fel. Utána egyre érzékenyebb lett a zajokra, nappal mindenre felébredt, csak az esti elalvás után aludt mélyebben.

2020. máj. 2. 09:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Arra gondolok hogy ha pl át akarod rakni a kiságyba és nem kel fel közben, vagy miután le tetted.
2020. máj. 2. 10:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Én eleinte mindig át tudtam rakni. 3 hónapos kora óta éjszaka át lehet rakni a kiságyba, nappal viszont nem. Napoal így rajtam alszik evés után, vagy babakocsiban, sajnos. Miért, a te babád ezt hogy csinálja?
2020. máj. 2. 11:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát el alszik komfortszopival, és ha már úgy látom hogy alszik rendesen akkor megprobalom át tenni de eddig mindig fel kelt. Van hogy komfortszopi után el alszik de 10-15percre rá fel kell, nem várom el hogy át aludja az éjszakát, már annak is örülnék ha 2 óránként kelne fel, sajnos nagyon rossz alvó.
2020. máj. 2. 11:52
 7/12 anonim ***** válasza:

4

Inkább romlott a helyzet..

1,5-2 évesen már nehezebb áttenni.

Előtte csak akkor volt gond, ha amúgy is nyűgje volt

Mind a két gyerekkel így van

2020. máj. 2. 11:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, mennyi idős a babád? Nincs épp szeparációs szorongás, fogzás stb.?
2020. máj. 2. 13:50
 9/12 A kérdező kommentje:
3 hónapos
2020. máj. 2. 14:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Ja nem. Ilyen nekünk nem volt. Ha elaludt, le tudtuk tenni. Most az en kisfiam is 3 hónapos már nem altatjuk. Ha nem alszik be kaja közben, beteszem a kisagyba nézelődik, gagyog aztan elalszik. Nem csinálok vele semmit. Sokszor atalussza az éjszakát, de amikor nem, akkor is kaja aztan kiságy.

De nappal nem így van. Nappal nem hajlandó az ágyában aludni egyáltalán. Csak baba kocsi adamo hinta vagy játszó szőnyeg. És nem is túl sokat alszik nappal. 30 perceket.

Nem tudom mitől függ.

Lehet a ti esetetekben megpróbálnám éjszakára a baba öblöt, hogy odaszerelni a kiságyat közvetlen melléd. Akkor tudnád úgy altatni hogy utána ne kelljen nagyon mozgatni.

2020. máj. 2. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!