Hogyan segíthetek a babáknak, hogy átaludta az éjszaka nagyrészét?
Úr Isten! 🤦♀ csak 3 hetes....! Szegény gyerek! 😒
Még is mit vársz??! Fekvőtámaszt és geometriát is tudjon szegény??
Te is valóban felelős hozzá érett szülő lehetsz...
Egyébként baba függő! Az enyém lassan 5 hós, de még mindig megébred éjjel párszor. Eszembe se jutott, hogy valahogy leszoktassam az éjjeli evészetről, mert így jobban hasznosul a tápanyag a szervezetében..
Nalunk ez hasonlóan volt.
8-kor vacsi. Először éjfélkor és 4-kor evett majd 7-kor. De ekkor is meg visszaaludt 9-ig.
Aztan elhagyta az éjféli evest és 2-kor meg 5-kor evett és 8-kor.
Aztan már csak 4-kor meg 8-kor evett.
Aztan úgy 8 hetes körül egyszer a szívrohamot hozta ram, mert feliradtam 7-kor, hogy nem evett éjjel a gyerek. El e meg. Azóta majdnem mindig atalussza az éjjelt.
En annyit csináltam, hogy éjjel sötét a szoba, van egy kis éjjeli lámpája ami tompa kék fényt csinál. Ez az éjjeli állapot. Ha éjjel felkelt nem szóltam hozza. Némán megetettem, elringattam és visszatettem aludni. Aztan utána már ringatni se kellett, mire végzett a kajaval, nyugtalan volt a karomban. Letettem a kisagyba, nyújtózkodnott és már aludt is.
Egyszerűen az hogy nem szólsz hozza, nem énekelgetsz meg hasonlók segít neki szétválasztani az ejjelt a nappaltol. Nekem is ezt úgy tanácsolták, hogy az elejétől így csinaljam. És nagyon bevált. Amúgy anyukam tanácsolta. 3 gyerek után van nemi tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!