Milyen a Madarász kórház alváslaborja? Vélemények?
Figyelt kérdés
Mint, ahogy írtam tegnap ide, kimaradt a babám légzése az elmúlt 3 napban éjszaka. Most újra nem altatom hason, bár én sem tudok aludni. Folyamatosan jár az agyam. Annyi negatív kritikát kaptam a Madarász kórház alváslaborról, de mégis ki kell vizsgáltatni, miért maradt ki a légzés. Milyen az alvásklinika? Mit kell vinni? Ott lehetek vele? (3hós) Fürödni tudunk? Ételt kapunk? Azt mondták telóba 3 nap megfigyelés. Miért kell 3?2020. febr. 4. 02:33
1/2 anonim válasza:
Katasztrófa. A szó szoros értelmében. Retkes mocskos sajnos 2 X kelett odamennünk. Az orvosok kedvesek rendesek de higénia one
2/2 anonim válasza:
Elöző vagyok. Ott lehetsz igen ; papucs,pizsi,étel,ital,tisztasági cucc, játék legyen nálatok. Fürdeni igen DE! vigyél fertőtlenitőt a babakádhoz. Nem részletezett mi volt benne amikor mi voltunk. Étel szerűséget kaptok de inkább vigyétek is. Azért 3 mert ha a probléma elöjön az első akkor a másodiknál már tesznek valamit a harmadiknál meg ellenörzik hogy rendben pesztek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!