Van még olyan szülő aki nem tud egy ágyban aludni a babájával/ kisgyerekével?
Én most tanultam meg
1,5 éves szintén
Már akkora, higy nem félek.
Ha leesik.. leesik
Nyilván nem akarom, de baja nem lenne..
Középre teszem.
Eddig simán egyedül elaludt..
Saját szobában ágyban..
“Elromlott” az alvása
Ugyanez.. nem alsziik vissza..
Ha igen, akkor amikor eljönnék tőle felkapja a fejét..
Stb
Miért ne aludhatna veletek, ha te is csak így tudnál pihenni? Egy 1.5 évest azért már nem olyan könnyű összenyomni.
Én is éjfél után szoktam magunk közé venni, mert akkor már nem tudom semmivel visszaaltatni. Így meg alszik 8ig. Nekünk ez vált be. Nyilván nem fog 10 évesen is köztünk aludni.
Úgy csináld, ahogy nektek a legjobb. A férjednek igaza van.
Mi sem aludtunk együtt a babánkkal soha sem.
Ha ez kényelmeteln neked akkor azért vannka az ágy mellé állítható baba ágyak.
Èn nem tudtam aludni attól, hogy ott valaki motoszkál mellettem, rugdal stb...
A nagylányomnál volt olyan, hogy pár hónapos volt már tudott ülni és állni, és felébredt éjszaka nem tudott vissza aludni. Egyszerüen oda húztam az ágya mellé a kanappét ami a szobájában volt és ott aludtam mellette, folyamatosan simogattam. Ilyen többször volt, de az, hogy mellettünk aludjon eszembe sem jutott.
Ha nem tudsz mellette aludni akkor inkább a kiságya mellett a szobájában aludjál mellette.
Én sem aludtam a gyermekemmel együtt soha több ok miatt is, de vele tényleg nehezen lehetne, mert "artista". :)
Vagy azt csinálod, hogy megpróbálod visszaszoktatni az ágyába, bármilyen nehéz is, kitartó leszel.
Vagy talán azt tenném a helyedben, hogy mindent megtennék azért, hogy nyugodtan alhassak, ha magam mellé veszem. Egyrészt szerintem tényleg nem kell aggódni a leeséstől, de vehetsz leesésgátlót vagy tehetsz a földre puha dolgokat. Aludhat hálózsákban, ha a takaró nem marad rajta vagy épp attól félsz, megfullad (nem, nem fog!) Valahogy elszeparálni magatokat, ha neked ez nem kényelmes. Párnákkal, összecsavart pokróccal, akármivel. Vagy aludjon a kiságyában, de ne legyen az oldalán rács, hanem legyen odatolva az ágyadhoz közvetlen.
Aludjon mellettetek a földön külön matracon.
Hátha valamelyik bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!