Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mennyi idő volt a gyermeletek,...

Mennyi idő volt a gyermeletek, amikor önállóan el tudott aludni?

Figyelt kérdés
Az én gyerekem ringatva,babakocsiba,autóban tud elaludni.Önállóan még nem.
2019. dec. 15. 12:52
 1/10 A kérdező kommentje:
Gyermeketek*
2019. dec. 15. 12:52
 2/10 anonim ***** válasza:
8 hónaposan, a férjem szoktatta rá (velem nem akart elaludni csak vele). Megitta a tápszert majd a férjem simizte, ott volt vele ameddig lehunyta a szemecskéjét és elaludt. Utána fokozatosan hagyta magára majd kb 10 hónaposan már csak letettük és elaludt. Azóta is egyedül alszik el.
2019. dec. 15. 13:19
 3/10 anonim ***** válasza:
A nagy kb fél éves kora óta alszik el egyedül, a kicsi már a kórházban elaludt, ha letettem és azóta is. 😊
2019. dec. 15. 13:25
 4/10 anonim ***** válasza:
A lányom az első pár hónapban szinte csak szoptatáskor vagy cumisüvegből való etetessel aludt csak el. Aztán 4-5 hónaposan már magától is.
2019. dec. 15. 13:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi úgy csináljuk, hogy este együtt összebújunk, nem csinálok semmit csak várom hogy elaludjon(közben úgy teszek mintha már aludnék, ő pedig leutánoz) , magától elalszik majd kb 10 percre rá átteszem az ágyába. Előtte ringattam, énekeltem, simogattam nem volt hajlandó elaludni.
2019. dec. 15. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtettem, most 10 hónapos, 4 hónapos kora óta alszik így el este.
2019. dec. 15. 13:44
 7/10 anonim ***** válasza:
2 hónapos kora óta
2019. dec. 15. 17:34
 8/10 anonim ***** válasza:

A nagy 7 hetes kora óta (most 5 éves) a kicsi 10 hetes korától 1,5 éves koráig tudott egyedül aludni, majd néhány hétig rajtam aludt el, azután 2,5 évesen elkezdte a bölcsit és 1 hónapig szó szerint fogta az arcom, úgy aludt el. Utána 2-3 hétig elég volt, ha az ágya végén ülök, majd rájött, hogy megy ez nélkülem is. Most mese, puszi és alszanak.

Nem tettünk ezért kb. semmit, mázlink van.

2019. dec. 15. 17:39
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
En ma voltam a kis unokahugomnal. Total magatol alszik. Nem kell vele semmit se csinalni. 6 hetes. Nekem ma az olemben aludt el, mikor bent volt apolyaban, csak fogtam es beszelgettunk a feje felett. De sosem altatjak tesomek. Csak leteszik mikor alvas ido van azt alszik.
2019. dec. 15. 20:59
 10/10 anonim ***** válasza:
55%
A 6 éves kisfiam és a 4 éves kislányom ez év májusában kapott saját szobát, akkortól alszanak el önállóan a saját szobájukban, saját ágyukban. Addig együtt aludtunk mindannyian a nagyágyban, altattam Őket, azaz mellettük voltam, amíg elaludtak. Igényeltek
2019. dec. 16. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!