Miért borult fel az alvása?
Figyelt kérdés
Fiam 2 éves lesz januárban. Általában felébred magától, még 7 előtt, ha nem, akkor 7kor keltem mert vinni kell a tesót suliba. Dél-fél1 között elalszik, és olyan 3-fél4 fele ébred. Este 8kor fürdés, 9kor alvás. Ez volt eddig a napirend. Lassan egy hete csinálja azt, hogy 9kor nem hajlandó elaludni, általában 2 órát szenvedek vele, már mindenki más alszik, ő akkor sem. Már szó szerint elalszom ülve is, olyan fáradt vagyok estére. Ez mitől lehet? Járt már valaki így? Adjatok kérlek tanácsot hogy térhetnénk vissza a rendes alvás idejére mert hulla fáradt vagyok estére.2019. dec. 7. 12:44
1/3 anonim válasza:
Keltsd fel 30 perccel előbb délután. Nem elég fáradt már.
2/3 anonim válasza:
Nekem is ez jutott eszembe. Már nem fárad le annyira. Túl sok inger éri esetleg.
3/3 anonim válasza:
Igen szerintem is a délutáni alvásból hamarabb ébreszd fel estére hamarabb elfárad így. Én így csinálom és kilenc körűl alszunk is. Volt ilyen gond nálam is ezzel megoldottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!