Mászni és hirtelen állni kezdő babátok alvása megváltozott, vagy véletlen egybeesés a kettő?
Főleg az éjszakai alvásra gondlok. Annak is lerövidülésére, korai, hajnali kelésre. Olyankor pedig tulzott ébersegre. Kisfiam alvasa amugy ugy 6 honap korulmromlott el nagyon. Addig szepen vegigaludta az ejszakakat, 10-11 órakat, majd pihent még 1 orat eves utan pluszban. Azota viszont egyre rosszabb. Ma pl 20.00-tol aludt de 4.45-kor felkelt es olyan eber volt mint aki 15 orat aludt. Tudom ez nem rossz alapvetoen. Csak annyiban hogy a legekvest eltolni nem lehet mert 20-kor ő mar allva elalszik kb, de hajnalban meg azert ennyire koran nem jo kelni senkinek sem. Eddig ez volt a legkorabbi kelése amugy, de volt már 5.00, 5.20, ilyesmik. Ma pl próbáltam cumival, ringatással, tapszerrel is visszaaltatni de egyik se jött be. Az sem ha magamra fektettem. Éjjelente amugy 1-1x felsir de cumival azonnal visszaalszik.
Kerdeztem erről korabban, de nem tudtak segiteni. Tulajdonképpen most semmazt varom, inkabb csak kivancsi vagyok hogy mitől lehet, lassan-lassan mindent kizarok, csak a mozgasfejlődés marad mint indok.
(Lehetne mindani hogy ilyen tipus, amit azert nem hiszek mert altalaban ebredes utan meg allandoan almos csak visszaaludni nem akar/nem tud)
Wow Utolsó💪
Vegyük úgy, hogy egy szóval sem panaszkodtam... :)
Amúgy elég durván ügyes a babád. Én nem bánnám ha egy picit nyugisabb, lassabb lenne az enyém, de nem tudok mit tenni ellene. Most ez a dolga. Majd kialakul remélem az alvás is egyszer🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!