Fogzáskor mennyire borult fel babád éjszakai alvása?
Simán. Nekem egyiket sem zavarta meg egyáltalán. A nagyobb 2 hónapos korától 12 órát alszik, most 2,5 évesen is ugyan akkor fekszik, kel.
A kisebb 11 hónapos, őt sem zavarta egyáltalán meg, 10 órát alszik, néha felébred, feláll (ez inkább, hogy a mozgás már megy, ha felébred is próbálgata), de ha nem szólok hozzá, akkor vissza is fekszik. A fogzás nekik annyi volt, hogy észrevettem, hogy kibújtak. Lehet nektek sem lesz más jele.
Az én babámnál a fogzás magában nem lenne gáz. Eddig 3 foga van, az egyik betegség nélkül jött ki (akkor múlt el a betegség pontosabban), max 2x kelt az áttörés előtti éjszakán és akkor is simán visszaaludt.
Ma tört át a 3. foga, hasmenéses vírus tegnap óta + torokgyulladás. Első fogánál szintén a fog áttörése előtt hörghurut. És betegen örülök, ha 2 órát alszik egyben. 1-et se szokott.
Viszont a mozgásfejlődés eddig nem nagyon zavarta meg az alvását, felállás körül kelt nagyon korán 2 hétig de nem ébredt éjjel akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!