Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Tényleg lehetséges, hogy...

Tényleg lehetséges, hogy valaki mesél a gyermekének és közben elsírja magát a történeten?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó nekem nincs gyermekem de ismerősöm mondta hogy valami katicabogárkáról olvasott a gyermeknek és megkönnyezte.

Nekem kicsit furcsa volt mert ezek a mesék inkább vidám történetek. Vagy nem?

2019. nov. 23. 21:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami nem szomorú, attól még lehet megható.
2019. nov. 23. 21:35
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Én amióta anya vagyok sokkal érzékenyebben reagálok dolgokra.

Pl pont ma olvastam én is egy új mesét a fiamnak ahol a pandamama a láncfűrészeket hallva elindult új otthont keresni magának és a kölykének... Nem sírtam el magam, de rendesen gombóc lett a torkomban tőle.

2019. nov. 23. 21:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én az Öreg néne ôzikéjével jártam így. Gyerekként kívülrôl tudtam, de anyaként értettem meg. És ütött.
2019. nov. 23. 21:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Robert Munsch - Örökké szeretlek

Ez is egyfajta mesekönyv, mégse bírom bőgés nélkül elolvasni, pedig nem könnyen hatódok meg dolgokon.

2019. nov. 23. 22:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok érzelgős típus, nagyon ritkán sírom el magam. Egyszer mikor a Kis gyufaáruslányt olvastam a lányomnak, fel kellett függesztenem az olvasás, mert csaknem elbőgtem magam. 🙂
2019. nov. 23. 22:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Bizony,hogy lehet.

Én hajlamos vagyok rá. De nemcsak mesélés közben. Az Édes kisfiam c. dalt sose tudtam sírás nélkül elénekelni egyik fiamnak sem. Ők meg néztek boci-szemekkel,hogy most meg mi baja van anyának? ☺️.

2019. nov. 23. 23:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szintén az öreg néne őzikéje. Ismertem persze. De kB 2 alkalommal kellett nekifutnom hogy elolvassam, mert kis híján elbőgtem rajta magam.

Sose voltam különösebben érzelgős. De mióta gyerekem van, egyes dolgokon jobban meg tudok hatódni.

2019. nov. 23. 23:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Off: miért, felnőtt fejjel mitől más az Öreg néne őzukéje?
2019. nov. 24. 00:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azon sírok, hogy a Paff "hét fejét búsan rázta, tizennégy szemmel sírt".

Anyaság sem kellett hozzá 😂

2019. nov. 24. 00:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szintén Paff és az Öreg néne őzikeje
2019. nov. 24. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!