Tényleg lehetséges, hogy valaki mesél a gyermekének és közben elsírja magát a történeten?
Nem rólam van szó nekem nincs gyermekem de ismerősöm mondta hogy valami katicabogárkáról olvasott a gyermeknek és megkönnyezte.
Nekem kicsit furcsa volt mert ezek a mesék inkább vidám történetek. Vagy nem?
Én amióta anya vagyok sokkal érzékenyebben reagálok dolgokra.
Pl pont ma olvastam én is egy új mesét a fiamnak ahol a pandamama a láncfűrészeket hallva elindult új otthont keresni magának és a kölykének... Nem sírtam el magam, de rendesen gombóc lett a torkomban tőle.
Robert Munsch - Örökké szeretlek
Ez is egyfajta mesekönyv, mégse bírom bőgés nélkül elolvasni, pedig nem könnyen hatódok meg dolgokon.
Bizony,hogy lehet.
Én hajlamos vagyok rá. De nemcsak mesélés közben. Az Édes kisfiam c. dalt sose tudtam sírás nélkül elénekelni egyik fiamnak sem. Ők meg néztek boci-szemekkel,hogy most meg mi baja van anyának? ☺️.
Szintén az öreg néne őzikéje. Ismertem persze. De kB 2 alkalommal kellett nekifutnom hogy elolvassam, mert kis híján elbőgtem rajta magam.
Sose voltam különösebben érzelgős. De mióta gyerekem van, egyes dolgokon jobban meg tudok hatódni.
Én azon sírok, hogy a Paff "hét fejét búsan rázta, tizennégy szemmel sírt".
Anyaság sem kellett hozzá 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!