Most komolyan ilyen szuper babák vannak a lakosság 99%-ban?
Mindenhol azt olvasom, sokszor itt is, hogy külön altatjak a babajukat és szinte a 6. Héttől végig alussza az éjszakát...
Nálunk nincs mód külön szobára, meg nem költözünk át a házunkban, ergo marad a közös szoba. No úgy kezdtük, hogy az elején kiságyba tettem, de mindig felebredt, sírt veszettül és mióta velem alszik azóta átalussza az éjszakát.
No de mi ez a sok, külön szobába a alszik, 6 hetes kora óta nem kel éjszaka dolog? 99%ban kajak mindenkinek olyan hihetetlen jó babája van, hogy át se kell menni? Nem volt egy hiszti se, hogy egyedül alszik, semmi sírás? Valaki volagostson fel, mert azért elég ekkeserito, hogy pl az én babám tok máshogy reagált arra, hogy a kis ágyába akartam altatni. Mielőtt valaki azt írja az én igényem, ez nem így van, hiába szeretek vele aludni, én az elején megprobaltam, a gyerek más hogy gondolta.
60as vagyok. Az én fiacskám is ezt csinálja. Felveszem, megnyugtatom, visszarakom és ordít újra. És újra. Vagy mászkálok, ringató, elalszik, lerakom és ébred ordít. Vagy akkor nem ébred, csak 10-20 perc múlva. És ezt utána reggelig játsza. Tehát tényleg érdekelne, hogy lehet szoktatni.
Megnyugtatni meg csak úgy tudom, ha ki eszem. Simogatás, vagy ilyesmi semmit sem ér olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!