Leteszem a kiságyba és felébred, miért?
Figyelt kérdés
Másfél hónapos kisfiam 2 napja nem alszik napközbe. Szopizás után jól lakva böfizik majd elalszik a mellkasomon. Beteszem a kiságyba és maximum 1 óra múlva fent van és sír de van hogy csak 20 percet alszik. Éjjel viszont semmi probléma 2x kel enni és vissza is alszik. Eddig hasfájós volt de a hasa nem fájhat már mert arra tanácsolt a gyerek orvos espumisant ezt kapja is. A védőnőnk annyit mondott az időjárás változás miatt, legyek türelemmel majd elmúlik. Próbáltam már mindennel nyugtatni ideig óráig el van de végül csak cicin nyugszik meg. Valakinek valami tipp?2019. szept. 20. 12:44
1/8 anonim válasza:
Jajj de picuri még! Ő még azt hiszti, hogy az anyaméhben van, ha te nem vagy mellette, fél, megijed. Neki a kuságy egy óriási tér.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Az a baj hogy ez csak 2 napja van és csak nappal. Ha ez lenne a probléma miért csak most jelentkezett?
2019. szept. 20. 13:25
3/8 anonim válasza:
Most elég sok a front, lehet ez is közre játszik.
4/8 anonim válasza:
Esetleg rakd bele puha hálózsákba, hogy érezze, hogy körbe van védve. Tényleg attól lehet, hogy hirtelen nagy lesz neki az idegen tér a jó meleg ölelés után. Esetleg amikor leteszed, tartsd még ott a kezed rajta egy kicsit, simogasd, beszélj hozzá, hogy érezze, hogy ott vagy még.
5/8 anonim válasza:
Negyedik trimeszter. Olvass erről. 6 hét körül növekedési ugrás is szokott lenni, hagyd, hogy cicizzen, így magának kialakitja a mennyiséget. Nehéz, fárasztó az eleje. Mindenkinek az, amiben épp benne van a saját gyerekével. Fel a fejjel
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, lehet tényleg az lesz a gond hogy rajtam alszik el és hirtelen le van téve a kiságyba. Most a kiságyban altattam simogattam a hátát és másfél órája alszik már. De mint mondtam ez csak nappal van, éjjel nem csinálja ezt. Viszont éjszaka apuka altatja lehet akkor azért nem sír fel mert eleve nem rajtam alszik el?
2019. szept. 20. 14:38
8/8 anonim válasza:
Lehetséges. Ahogy az is, hogy nem ott ébred meg, ahol elalszik. Az én babám is csinálta, se sajnos nem jött be, hogy a kiságyban aludjon. 7 hónapos, magam mellé vettem, kicsit cicizik, aztán fogja magát és el fordul aludni. Ő is megebredt, ha nálam aludt el és utána eltettem. Jó erzekuk van a babáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!