Miért bukuk ahogy leteszem a kiságyba?
Szia!
Azt nem írtad, hogy mennyi idős a babád.
Szia!
6 hetes a kislányom.
első vagyok.
akkor elképzelhető, hogy van egy kis refluxa, ami annyit jelent hogy az anyatej vagy tápszer(amit eszik) visszaáramlik a gyomorból a nyelőcsőbe és onnan kibukja, kihányja.
beszélj az orvosotokkal, erre van kivizsgálás,de az is megteszi, ha az ágyát a fejénél egy picit megemelitek, így a feje magasabban lesz a gyomrához képest.
Igen erre én is gondoltam, de általában akkor csinálja ha sokat ficereg, jár a keze lába. A védőnöm is tanácsolta,hogy emeljem meg az ágyat,de nem sokat segített.
köszönöm a választ
Ja hát persze, arra én is figyelek.
köszönöm a választ
Nekünk a gyerekorvos azt tanácsolta, hogy büfiztessük hosszasabban. Ami viszont sokszor működik: szopás alatti büfiztetések.
A gyerekorvosunk azt is mondta, hogy ha viszonylag sokat bukik a következő szopás előtti órában is, akkor viszont hívjam őt fel, mert az már nem ok és megnézi mi a gond. Tehát ha ilyen van nálatok, akkor lehet érdemes orvoshoz fordulni - bár nem akarok vészmadárkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!