Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Az exem a 9.5 éves fiammal...

Az exem a 9.5 éves fiammal alszik. Szerintetek jó ez így?

Figyelt kérdés
Van külön szobája a fiamnak, mégis az anyukájával alszik rendszeresen. Meddig normális szerintetek az együttalvás?
2019. aug. 12. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Kedves apuka!

Én lányként 12 éves koromig az anyukámmal aludtam. Tudod miért? Mert egyedül nem tudtam lehunyni a szememet.

Ebbe nem kell többet gondolni, egyszerűen féltem attól, hogy őt is elvesztem. 4 éves voltam, mikor elváltak a szüleim, onnantól kezdve olyan voltam mint egy ragadáncs.

Szerintem amíg a gyerek igényli, addig nincs ezzel baj. 1-2 év múlva már úgyis ciki lesz neki.

2019. aug. 13. 07:03
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem regen volt a valas akkor tokre erthego a dolog

Fel a gyerek h ot is elveszti

De amugyis csak a "modern" vilagban megbotrynkoztato ez

2019. aug. 13. 07:18
 13/16 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként tök jó anyuka az exed, hogy a engedi ezt és nem küldi el, hanem elfogadó egy ilyen helyzetben, bár minden szülő ilyen lenne.
2019. aug. 13. 07:48
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

A férjem volt felesége a 20 éves

Mozgássérült fiával alszik egy ágyban. Beteg világot élünk!

2019. aug. 13. 09:45
 15/16 anonim ***** válasza:
82%

8,5 éves fiammal együtt alszom.

Amíg a gyerek igényli, addig így marad. Ha végre "ciki" lesz már anyával aludni, visszaköltözök az apja mellé.

Addig normális, amíg az érintettek száméra szükséges és elfogadható.

Ha már valamelyiknek kellemetlen, kényelmetlen, változtatni kell.

2019. aug. 13. 09:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 éves koromig aludtam anyával (tűz esett miatti trauma) viszont nekem egyik gyerekem se igényli a velem való alvást (még), de ha igényelnék akkor engedném..
2019. aug. 13. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!