Milyen edzés fogyaszt fogyokura mellett otthon?
Ha csak a fogyás a cél, akkor aerob jellegű tornákat nyugodtan csinálhatsz, mondjuk heti 4x1 órát.
Tudom, nagy divat fikázni a Schobert Norbit, de a Kiképzés c. tornája nagy túlsúllyal nekem sokat segített a fogyásban.
Attól függ hogy mi a cél.
Ha túl súlyos vagy PL: 80KG körül vagy!!
Akkor nagy cumiban vagy.
A súlyzós edzés szóba sem jöhet mert hogy a karodon nagy lesz előbb vagy utóbb az izomzat úgy meg nem jössz be a fiúknak.
Ha a probléma ez akkor a futást ajánlóm.Meg esetleg a felüléseket hosszú ujjúbban (Az a lényeg hogy egy kicsit meleged legyen akkor többet izzatsz és elvileg jobban megy a fogyás.ELVILEG!!)
Futásnál azt halottam hogy ha be tekered a hasadat alufólia papíral akkor jobban fogsz egy bizonyos területen izzadni és ezáltal jobban fogyszis.
(Én nem próbáltam ezt a módszert!!! Saját felelőséggre próbáld ki!!) Ne egyél kenyeret meg nagy kalória tartalmú ételeket.
Ennyit tudtam ajánlani többet nem tudok segíteni remélem hasznodra vált a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!