Ti melyik update termekelet szoktatok venni, melyik a kedvencetek?
Alapvetően én sem értem azokat akik mindent ott vesznek (bár nekem nincs bajom velük,főleg Rékávall nem)
Én akkor szoktam náluk vásárolni amikor nagyon kívánok valamit és azt otthon én nem tudom megcsinálni vagy épp időm nincs rá.
Pl.pékáruk,sütik-ezek szerintem isteinek náluk.
A hívek jönnek lepontozni :)
Hagyd a csudába Nojbiékat, és egyél alapvetően normálisan, egészségesen, és tökéletes hatást fogsz elérni!
Uhh, szegény kérdező egy darab normális választ se kapott :D
Én nem értem ezt a Norbi-utálatot, szerintem azt sosem mondta, hogy kizárólag az ő termékeivel lehet lefogyni, de ha már van lehetősége, csinált magának egy jó üzletet a lustább embereknek, akik nem akarnak időt ráfordítani, hogy maguk állítsák össze az étrendjüket, pénzük viszont van. Én úgy fogytam le az update-rendszerrel, hogy csak nagyon elvétve vettem az ő termékei közül, de persze arra se lett volna szükségem...
És hogy a kérdező kérdésére is válaszoljak, nekem az a túrós-barackos papucs jön be a legjobban! :D
Igen en se ertem miert utaljak ennyire. Elvegre kimkndta sokszor hogy az o termekei nelkul is lehet fogyni es o csak ezzel segit azoknak akik nem birnak lemondani ezekrol a termekekrol. Es lehet neha tultolja a marketing dumat meg sok termek mar tulzonak hat de hat o ezt sajat maga epitette fel. Eltudom nezni neki. Nem senkinek a kis rokona,nem az olebe hullot. Felepitette. Annyira en se mondanam nagy fannak magam ,de sok dolgot meg lehet venni dietasan ha epp olyat kivanok meg. Es eleg finomak is.
Mondjuk azoskt mar en se ertem akik ugy akarnak fogyni hogy egesz nap update kajakat esznek. Mert a peksuti attol meg peksuti marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!