Van akinek nem jött be az update módszer?
Figyelt kérdés
Sok pozitiv példát láttam de kiváncsi vagyok a negatívokra is2016. nov. 27. 20:16
2/4 anonim válasza:
Azert az update modszerrel azt tisztazzuk,hogy tulajdonkeppen egy alacsony szenhidrattartalmu dietarol van szo,vagyis csak lassu es minosegi szenhidratot lehet enni..ami a finomitott ch (cukrok,lisztek) stb elhagyasa..azoknak akik nem tudnak nem akarnak lemondani nekik vannak a update termekek amik annyibol jobbak hogy a finomitott ch t feherjevel novenyi zsirral es edesitoszerekkel helyettesiti..attol hogy update nme azt jelenti hogy akkor ez bezabalasig ehetem meg este 3 4 kakaoscsigat megeszek..Norbi is elmondta nem egyszer hogy a termekei nelkul is lelehet fogyni es o csak ezzel mankot kinal az uthoz..es ha az ember megkivanja az edeset meg a junk food kajat akkor ezekkel a termekkel ezt a vagyat kitudja elegiteni..sokan egesz nap peksutit zabalnak csak mert update es csodalkoznak hogy nem stimmel valami..es ezt nem konkretan neked irom kedves kerdezo,hanem mert itt a oldalon sokan szidjak norbit mikor olyan ch szegeny eteleket vezetebb be ami mashol nem kaphato itthon es szerintem eleg jo minoseguek is..tapertekben biztos mert eleg jo rost es feherje forras a termekek zome
3/4 anonim válasza:
Éljen és szenvedjen. Ledolgoztatnám vele, amit ellopott az emberektől.
4/4 anonim válasza:
Bocsi, az előző ez nem ide ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!