Valaki összefoglalna nekem az Update modszer lenyeget?
Most miert nem lehet normalisan valaszolni? Erdekelne a dolog elve, csak nem ekkora titok.
De akkor kifejtem reszletesen: Norbi allitja, hogy kaloriakat szamolni hülyeseg egyed az updated oszt jo lesz neked. Ha konkretan meg van hatarozva, hogy reggelire ebböl, vacsorara abbol egyet, akkor ertem a müködesi elvet. Ha viszont ugy van, hogy delutan kettöig az update 1-böl amennyi jol esik, akkor nem. Es akkor viszont nagyon erdekelne, hogy miert fogynak az emberek töle.
Biztos a gyk-nk fogok fogyitippeket gyüjteni, hogy felepitsem ra az üzleti birodalmamat, es romlasba döntsem Norbit. :))))
Meg mindig nem ertem az elvet.
Idöpontok szerint lehet enni? Update 1-et mondjuk egesz nap, a 2-t delig vagy hogyan? Es ezekböl barmennyit, vagy csak mondjuk max 3 update 1-et, max 1 adag update 2-t.
Nem ertem, hogy hogyan kontrollalja igy a bevitt tapanyagokat. Mert attol, hogy szenhidratcsökkentett meg nincs vizböl. Ha pedig nincs kontroll mennyisegileg, akkor hogy akar fogyast elerni vele?
Valaki lenne olyan kedves es összefoglalna az elvet? Egyszerüen annyit mik a szabalyok, 3 mondatban. Eltekintve attol mi a modszerröl a maganvelemenyünk. ( En is megtartottam az enyemet magamnak :) ) Hadd ne kelljen elolvanom a könyvet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!