Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Kb 75-76 kg vagyok és kb...

Kb 75-76 kg vagyok és kb 160-162 cm. Szerintetek kéne fogynom? Mert én enm tudom eldönteni. Anyukám szerint nem, de mások szerint igen.

Figyelt kérdés
Fogyókúra, fogyás, túlsúly
2016. nov. 21. 06:51
 1/10 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy sportolj, és egészségesen egyél. Van rajtad felesleg a számok lalpján, de ha izom is van rajtad, akkor nincs (nagy) gond. Ha jól érzed magad a bőrödben, nincsenek egészségügyi problémáid, akkor nem kell fogyókúráznod.
2016. nov. 21. 06:57
 2/10 anonim válasza:
32%

13-14 évesen ez így kicsit soknak tűnik...Én is ennyi idős vagyok 170cm és 47 kg.Én nagyon odafigyelek a táplálkozásra,heti 2×szer járok táncra+ottnon elmegyek 1-1 órát futni a kutyámmal(bár ez télen nem mindig kivitelezhető)

Lényeg a lényeg;TÁPLÁLKOZÁS,SPORT..és meglátod csak úgy röpködnek le a kilók.

2016. nov. 21. 08:01
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Azért örülök, hogy nekem volt normális gyerekkorom, és 14 évesen nem arra figyeltem, hogy a heti 3 edzés meglegyen, és a táplálkozásom kifogásolhatatlan legyen. :\

A kövér gyerek a szülők hibája.

2016. nov. 21. 09:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak, nagymamának ilyen esetben nem szabad hinni, nagyon elfogultak. Én is voltam ennyi kiló és ilyen magas is vagyok. A nagymamám szerint nagyon csinos szép stb... fogynom nem kell. De igen kellett. Nézz tükörbe és csak látod hogy mennyi felesleged van. kb 13-14 évesen nem ez a normális súly.
2016. nov. 21. 13:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Bizonyára sok felesleged van. Naturál maxig kigyúrva magad is lenne rajtad felesleg...

Én gyúrok, de azért még nincs rajtam sok izom. Ilyen magassághoz tizenpár kilóval kevesebbb vagyok s jócskán kell fogynom.

Ezekből extrapolálva nemigen lehetsz jó, persze hogy konkrétan hogyan nézel ki, azt nem tudhatom.

Egyébként a megbízható testzsírszázalékmérés és a kapott érték összehasonlítása a normál, túlsúlyos, vékony emberekre adott értékekkel segíthet, ha valamiért szemmel, kézzel (ha össze tudod fogni a hasad a hájat hurkákba, az azért jelezheti, hogy fogyni kéne...) nem sikerül megállapítani, mi van és a szülő is butaságokat beszél.

2016. nov. 21. 14:28
 6/10 anonim válasza:
Szerintem kb 56-60 kg-ra kellene lefogynom, ha odafigyelsz kicsit arra mit eszel és viszafogod a nasit menni fog, meg persze edzés. 16/l
2016. nov. 22. 17:42
 7/10 anonim válasza:
Egy kicsit igen kellene fogynod.:(
2016. nov. 26. 12:05
 8/10 Orfeus válasza:

A súly az csak egy szám. Én ha ráállok a mérlegre akkor vagyok 98 kiló, 182 cm magas. Sosem gyúrtam, de mindig sportoltam. Ha mondom hogy ennyi vagyok nem hiszik el, azt hiszik kamuzok. Ne a súlyból indulj ki, hanem az összképből. Ha azt mondod hogy kicsit fogyni kéne a tükör szerint akkor hajrá. De ha az összkép jó, akkor semmi gond, ez csak egy mérőszám ami nagyon megzavarja az embereket.

Jó példa a jegyesem. Néptáncolt soksok évig, futó volt mellette. És amikor beszélgettünk meloba hogy kinek mennyit hízott a társa a baba várásnál, akkor meglepődtek hogy hogy lehet 82 kiló 32 hetesen, mert hogy az durva szám. Igen, csak 170 centi, és 65-70 kilósan kockás volt a hasa.

De ha elvonatkoztatunk a sporttól is, akkor is genetika. Az összkép a lényeg, a szemednek higgy.

2016. dec. 1. 22:35
 9/10 anonim válasza:
Es valaki tud valamilyen megfelelo taplalkozast?Mert engem is erdekelne de neten nem talalok valami sokat ami megfelelne nekem is
2016. dec. 11. 23:42
 10/10 Orfeus válasza:

[link]

Itt vannak elég jó étrendek. Én azt mondom hogy ismerkedj a fogalmakkal, és amikor már a fejedben összeállt, hogy mit miért kell enni, és nagyjából mennyit. Akkor a mintaétrendek alapján össze tudsz dobni egyet magadnak is, nézve hogy mi a célod.

2016. dec. 12. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!