Szalajireni kérdése:
Nektek beváltak a Norbi Update kaják? Megéri az árát?
Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 15:43
11/12 anonim válasza:
Én 30 kilót fogytam az Update rendszerrel 2 év alatt. Hangsúlyozom, hogy elsősorban a kódrendszerrel. Ebben nem a kalória és ne a zsír számít, csakis a szénhidrát tartalom. A lényeg, hogy nem muszáj semmilyen Norbis terméket venned, ha ki tudod bírni egy életen át fehérliszt, krumpli, rizs, cukor nélkül. Ez nem egy fogyókúra, ez egy egészséges életmód. Ha nem bírod, akkor jönnek a termékek alternatívaként. Nincs még egy olyan kenyér a piacon, aminek 100 grammjában csak 3 gramm szénhidrát van, mint az egyik updatesben. Ha kívánom az édességet, és nincs időm csinálni valamit, veszek egy norbis pudingot 100 ft-ért, ami egyáltalán nem drága, annyi, mint egy normálisabb másik. Amúgy szinte mindegyik terméket kipróbáltam legalább egyszer, és a többi ch csökkentett márka termékeinél mind olcsóbb a norbis, és szinte mindegyik finomabb is. Asszem valahogy ő is úgy fogalmazta meg, hogy felmehetsz az emeletre lépcsőn is, de a termékek a lift. Szóval elérheted a célod update termékek nélkül is, csak kényelmesebb és könnyebb velük. Amúgy a lényeg, hogy ha bírod hosszú távon a husi-zöldség kombót, és nem vagy édesszájú, akkor megy termékek nélkül is. Ja, és egy csomó gyümi is felejtős. Neten megtalálod a kódtáblázatot, a legjobb ha csak 1-es kódú ételeket eszel (alacsony ch és alacsony gli index).
12/12 A kérdező kommentje:
Most rájöttem,hogyha kicsit jobban odafigyelek a kajálásra, akkor nem kell Norbis termékeket megvegyek. De sajnos néha átesek a ló túlsó oldalára. Keveset eszek kb 2 napig, utána meg nem birom, és eszem a csokit. Nem tudom,hogy mit tegyek.
2016. júl. 31. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!