Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Nektek beváltak a Norbi...

Szalajireni kérdése:

Nektek beváltak a Norbi Update kaják? Megéri az árát?

Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 15:43
1 2
 1/12 anonim válasza:
53%
Megéri:)
2016. júl. 19. 15:47
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Én Dr. Schwarz kakaóscsigát szoktam venni norbi boltban, mert vegán. A norbis termékek tele vannak nyomva édesítőszerrel, ízfokozókkal, és a kalóriatartalmuk se alacsonyabb, (sőt, magasabb), mint hagyományos bolti társaiké.
2016. júl. 19. 15:51
 3/12 anonim ***** válasza:
30%
Norbinak biztos beváltak. Norbi nem árul semmi különlegeset. Egyszerű CH csökkentett diétát javasol. Minden épeszű ember ezt már rég tudja, és ha tudja, akkor azt is sejti hogy mit kell enni. Norbi kajái a lustáknak, és azoknak jó, akik édességfüggők voltak eddig, és nem bírják ki a jó zsíros Norbi kakaós csiga nélkül.
2016. júl. 19. 18:16
 4/12 A kérdező kommentje:
De láttam neten,hogy vannak ezek a Dia Wellness fajta. Nem ismerem, de nagyon drága.
2016. júl. 21. 07:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Semmivel se jobbak, mint a hagyományos változataik ezeknek az élelmiszereknek. Egyszerűen csak drágábbak.
2016. júl. 21. 12:55
 6/12 Helyes válasz válasza:
50%
Norbinak megéri!Gazdagabb lesz tőle.Sport+változatos kaja.
2016. júl. 21. 21:32
 7/12 A kérdező kommentje:

Az a poén,hogy így elnézve elég magas a zsírtartalmuk. pl. van az a vaníliás puding, egyáltalán nem éri meg

kb 5% a zsírtartalma

2016. júl. 22. 08:10
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
Megéri! Mivel az egyik ismerősöm 7kg -ot fogyott! És nem muszaly rendelned hozzá desszertet! Nekem mondtak is ha rendelek hozzá, akkor jobban fogom kívánni az edessegeket! De hát ez pénz függése, valaki azért nem rendeli mert draga, valaki meg kise próbálja de azért velemenyt add. Ha van pénzed rá akkor mindenkepp ajánlom. Változatos kajak, és finomak!! Próbálj ki két hetet és megnézed hogy milyen.
2016. júl. 25. 07:24
 9/12 A kérdező kommentje:

De szerintem az érné meg legjobban ha én készíteném el.

Na de az update hozzávalók sem olcsók

2016. júl. 25. 07:27
 10/12 anonim válasza:
Sokan irigykednek Norbira, vagy ki tudja miért szidják, persze ezek olyanok, akik nem próbálták az ételeit. Igenis, jó, megéri, nincsenek benne mesterséges, káros anyagok, első sorban kalóriamentes, és egészséges ételeket készítenek. Barátnőm 29 kg-ot fogyott, eleinte sétával, később egy kis sporttal is rásegített. Tehát egészséges, éppen ezért kicsit drágább, de megéri.
2016. júl. 26. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!