Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Van valaki aki kipróbálta más...

Van valaki aki kipróbálta más Norbi 30 napos villám diétáját?

Figyelt kérdés

Ez lenne az: [link]

Még olyam kérdésem van, hogy ez alatt a diéta alatt lehet tojást enni?

2016. máj. 29. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

Azta, Norbi feltalálta a melegvizet! Ne nasizzunk, csokkentsuk a ch bevitelt, keruljuk az egyszerű ch-okat, a zsíros húsokat, igyunk sok vizet, egyúnk zöldségeket es mozogjunk! Wow, kb. minden egeszseges életmóddal foglalkozó oldalon fent van. De csak akkor hisszük el. Ha Norbi mondjs?

A liszt kizárásával es a csak 30 nappal nem értek egyet.

2016. máj. 29. 17:38
 2/8 A kérdező kommentje:

Jo lenne ha valaki valaszolna a kerdesre is. Lehet tojast enni alatta vagy sem?

Teszek ra az osszes tobbi folosleges dologra amit idehanytatok

2016. máj. 29. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:
37%

Ha torodnel azzal amit idehanytunk, akkor kiszamolnad a makroidat, etrendet irnal es eletmodot valtanal. Ennek eredmenyekeppen tudnad, hogy aznap belefer e a tojas, vagy eppen nem.

De mivel inkabb egy felig meddig megkompolnalt, konkrét mennyisegek nelkuli sztardietat akarsz kovetni ( amitol fogyhasz es hizhatsz is, de akar koplalas is lehet belole, minden csak a mennyisegtol fugg) es azt is csak 30 napig, ezert javaslom kerdezd meg Norbitol belefer e a tojas.

Csak mar, ha ilyen kedves stilusban kommunikalunk.

2016. máj. 29. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Hogy valaki a kérdésre is válaszoljon a tojás Norbi update kód 1-es, vagyis eheted nyugodtan vacsorára is. (olvastam a könyveit)
2016. máj. 30. 15:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Vegre valaki, koszonom a valaszt!
2016. máj. 30. 16:02
 6/8 A kérdező kommentje:
O es kedves 4-es valaszolo, kotekedjel mar massal kerlekszepen. :)
2016. máj. 30. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
28%

Kriziáltam az egyetlen és igaz fitnessguru kinyilatkoztatását, valószínű ez volt a gond.

Ha kötözködni akarnék, akkor ilyeneket kérdeznék, hogy na mennyit fogytál, milyen lett a vérképed utána, mennyire kellett szenvedned, mennyire sikerül tartani a súlyod... De nem teszem...

2016. jún. 21. 23:39
 8/8 anonim ***** válasza:
27%
Hagyjátok ha ő Norbit akar enni akkor hadd egye, nem értem mi bajotok vele. Az ő pénze. Norbi okos ember hogy így a semmiből kialakított egy céget és sz.rrá keresi magát, jó a reklámja. Viszont én sem dőlök be, mert nem ő sz.rta a spanyol viaszt mint azt sokan elhiszik.
2016. jún. 22. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!