Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Norbi Update üzletben mit...

Norbi Update üzletben mit ajánlotok? Mi az, ami biztosan jó?

Figyelt kérdés
Most kezdenék új életmódba, és ez lenne az első lépésem, de mindenképp olyannal szeretném kezdeni ami biztosan jó, finom. Tudnátok ajánlani ilyeneket? Köszönöm!

2016. júl. 5. 23:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az egész akkora nagy kamu ahogy van, Videókba olyanokat mondanak bele minthogy " 5 nap alatt 3.5 kilót fogytam"

"naponta fél kilót szálkásítok" Azt állítja,hogy egy shaketől fogy ennyit.

2016. júl. 10. 00:34
 12/15 gago77 ***** válasza:
A 180 fokos fordulatot az ajto fele..
2016. júl. 12. 13:16
 13/15 anonim ***** válasza:

A legjobb döntés: ha be sem teszed oda a lábad!

Diétázz, mozogj, figyelj oda a tested jelzéseire. Ha tényleg le akarsz fogyni, sikerülni fog! Ehhez nem szükséges méregdrága, adalékanyagokkal és mesterséges szerekkel telenyomott, ehetetlen étel.

Bízz magadban és sikerülni fog!

2016. júl. 26. 12:11
 14/15 anonim válasza:

Új életmód nem feltétlenül jelenti azt, hogy egészséges. Ráadásul ugye teljesen még senki se tudja, mi lenne igazán egészséges.

Helyedben mások véleménye helyett egy olyan orvossal konzultálnék aki tapasztalt, de jártas az új kutatásokban is! Olvass el több könyvet erről a témáról!

Sokan meghallják az update szót, utánajárás és tudás nélkül fikázzák, pedig nem is tudják mit jelent ez a diéta.

Náluk a lényeg a sok rost, kevés szénhidrát. 2 hete csinálom, rengeteget fogytam. Pedig nem eszek update termékeket, csak az update életmódot választottam. Ja illetve este iszok update shaket, mást nem :)

az update az, amit a testépítők is csinálnak verenyidőszakban annyi különbséggel, hogy ők a zsírfogyasztásra nem figyelnek annyira :)

Olvass el minél több fogyókúrás/diétás módszert és dönts magad, számodra melyik szimpatikus/tartható/eredményes.

Sok sikert! :)

2016. aug. 20. 08:27
 15/15 anonim válasza:
*verseny, pöppet elírtam :)
2016. aug. 20. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!