Az almaecet segít a fogyás ban?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem fogyni szeretnék vele, de azt olvastam, hogy nem engedi lerakódni a zsírt és fellazitja a zsírt is. Szebb lesz tőle a bőr? A narancsbort is javítja? Nem evvel szeretnék fogyni, csak hangsúlyozom! !! Nem bántja a gyomromat? Viz hajtó? Segíti a gyorsabb anyagcserét? Legfőképpen ezért kezdtem el.. borzalmas íze van! Napi egyszer 2dl vízben egy evokanalnyi Az ebédhez! Légyszíves akinek van tapasztalata az írja meg. Köszönöm!2016. máj. 22. 07:56
1/18 anonim válasza:
én most megyek jetinézőbe, mert azt olvastam, hogy látták...
3/18 anonim válasza:
Reggel éhgyomorra, és minden étkezés előtt fél órával kell inni :)
3 hét -7kg, de kalóriadeficitben vagyok, és heti 3xedzek (aerob és súlyzós)
Borzalmasan sz@r íze van 😂 de sok élettani jó hatással bír, DE a narancsbőröd tuti nem ettől fog elmúlni ;)
4/18 anonim válasza:
Amit saját tapasztalatból tudok mondani: ha időben észbe nem kapok, már réges-régen tönkre vágtam volna vele a gyomromat!!
Hülyeség!
Egyél kevesebbet, mozogj többet!
Felejtsd el a mekis kajákat, a cukrozott üdítőket, az édes-habos sütiket, ...
És ha nem akarod, hogy a gyomrodban lerakódjon a zsír, hát egyél kevésbé zsíros ételeket!!!
5/18 A kérdező kommentje:
Amúgy is diétan vagyok, nem sok mindent eszek. Kókusz zsírral fogyasztom azt a keveset is.. nem eszem sokat egyáltalán. Egy nap 2x nagyon keveset. Na de most megint ugyan ott vagyok. Van egy pozitív és egy negatív vélemény 😠😕
2016. máj. 22. 09:22
6/18 anonim válasza:
Tönkreteszi a gyomrod, de a fogyásban nem segít. Amelyik hozzászóló fogy, az is azért fogy, mert diétázik, és nem az almaecettől. Az almaecet mar, ha elrontod a mennyiséget, éhséget csinál. Én nem bírtam tovább, inkább beiktattam még egy sportot a hetembe. Azt is könnyen el tudom képzelni, hogy hosszútávon roncsolja a gyomrot: nekem elég sok problémát csinált. Sav ugyanis, méghozzá elég erős.
7/18 anonim válasza:
"nem eszem sokat egyáltalán. Egy nap 2x nagyon keveset."
- Nem csoda, ha nem fogysz.
8/18 anonim válasza:
""nem eszem sokat egyáltalán. Egy nap 2x nagyon keveset." = A SZERVEZETED MINDENT ZSÍRRÁ ALAKÍT, HOGY NE HALJON ÉHEN, TÖBBEK KÖZÖTT AZ IZMAIDAT IS
9/18 anonim válasza:
Utolsó te baszitt nagy marha vagy, eddig mindenki zsirból akart izmot csinálni, nálad meg az izomból lesz zsír? Bár lehet veled is ez történt, az agyadból víz lett.
10/18 anonim válasza:
#9 talán nézz utána mi történik egy koplaló szervezetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!